Sarianne

Börjar dagen med att städa

Båda tjejerna har haft en varsin kompis som sovit över, Julia och hennes kompis tältade på övervåninge. Inga konstigheter alls, lite så vi jobbar här hemma! Den yngre skaran av barn somnade strax efter nio och de andra hörde jag fnittra vid 23 när mina ögon slog ihop för kvällen.

Runt åtta hörde jag små fnittriga röster vakna till liv där uppe så blev en mysig frukost för oss tre medan resten av huset sov vidare. Jag drog igång och städade badrummet, faktiskt en riktig fröjd fortfarande när allt är så nytt och fräsch. Älskar vårt nya badrum även om det är litet men efter de förutsättningar vi hade så blev det riktigt bra. Har en del inköp som behöver göras, ett sett med handdukar till, tandborstmugg, tvålpump, en ny pedalhink, hållare för toalettpapper och hängare till handdukarna. Köpte ett par provisoriska på Ullared sist med fjärilar, rätt söta men hälften har gått sönder redan så behöver ordna något ordentligt.

Beslut och jag är inte det bästa så får spendera kvällen med att googla. Nu ska vi strax iväg för att stå i handbollskiosken och sen handbollsmatch för Elin så även den här dagen är planerad och lämnar inte mycket utrymme för annat än just handboll.

vägghängd toalett

litet badrum

kommod för mindre badrum

badrum vitt och grått

krokar med sugpropp

IMG_8969.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.