Sarianne

Vinn familjeinträde till Parken Zoo på höstlovet!

Vill ni hitta på något spännande tillsammans hela familjen på höstlovet?
parken zoo spökvecka
Parken Zoo har öppet hela höstlovet i sann Halloween-tema och bjuder in till ”spökvecka” mellan 25 oktober – 2 november. Den 25 oktober anordnas dessutom en enorm loppis med barnkläder. Jag älskar loppisar.
Spökveckan bjuder på läskig och spännande spökstig med spöken och häxor. Utklädda besökare primeras och det lovas även andra spännande överraskningar på plats. Förutom en rad med nerkittlande saker finns den världsberömda dvärgflodhästen Olivia och amurlepardungen Olga såklart på plats.
parken zoo olivia
Barnen kommer älska det här, halloweenfantaster som vi är. Jag planerar att ta familjen dit antingen lördagen för att inte missa loppisen eller en dag på höstlovet, tänk så mysigt. Vill du också åka till Parken Zoo?
Jag tävlar ut ett familjeinträde till just spökveckan, hela familjen får gratis inträde till Zoodelen, spökstigen och barnens Zoo samt övriga parkområden under en dag. Vinnaren väljer själv vilken av dagarna ni vill komma.
parken zoo halloween

Skärmavbild 2014-10-07 kl. 14.41.04

För att vara med och tävla svara på frågan ovh lämna en kommentar här i bloggen. Tävlingen avslutas 18/10 kl 21.00 och vinnaren kommer att kontaktas senaste dagen efter på bloggen.

Vilken hemmagjord soppa kan man smaka på under spökeveckan på Parken Zoo (länk för ledtråd) och motivera gärna varför just din familj ska få möjligheten att ta er dit!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. veronica hedlund

    åhh jag skulle jättegärna vilja överaska mina älskade barn med detta. vi har aldrig varit där tidigare och barna har tjatat om det men eftersom pengarna inte alltid räcker till så har det tyvärr inte blivit av. så detta skulle vara den perfekta vinsten så jag kunde glädja mina älskade barn med något roligt på lovet.

    de kommer att servera hemalagad pumpasoppa under veckan.

    nu håller jag tummarna stenhårt.. kram veronica

  2. Frida Olsson

    Det är hemgjord pumpasoppa som bjuds på under höstlovs öppet.
    Jag skulle gärna vilja överraska min kompis och hennes son med ett besök hos er. De har det knapert med ekonomin och båda två skulle uppskatta ett zoo besök under halloween veckan väldigt mycket! (inte bara dem dock.. jag älskar att gå på zoo) =)

  3. Emma

    Hej!

    Rätt svar: pumpasoppa

    Då jag som rätt nybliven tvåbarnsmamma mest har fått ägna tid till lilla bebisen så har stora tjejen kommit i skymundan, därför vill jag så gärna överraska henne på höstlovet med en utflykt till Parken ZOO som vi tyvärr inte hann att besöka i somras. Det skulle vara så mysigt att få en heldag bara med henne och låta henne vara i fokus!

    Håller tummarna!

    Med vänlig hälsning Emma

  4. Jenny

    Pumpasoppa.
    Jag råkar vara i Eskilstuna just under den veckan och det vore otroligt roligt att kunna planera in ett besök på Parken Zoo då :)

  5. Elin

    hemlagad pumpasoppa :)
    jag båda mina barn och deras pappor skulle bli så glada om vi vann och kunde göra göra något tillsammans allihopa :)

  6. Annica L

    Pumpasoppa.

    Både sonen och dottern har ramlat i skolan respektive konståkningen sista månaden, men till höstlovet är de gipsfria.
    Vore roligt att då få överraska dem med en zoodag.

  7. Samuel

    Pumpasoppa såklart.
    Vore jättekul att vinna detta, packa väskan och besöka E-Tuna och Parken zoo med våra två härliga flickor. Låter som en toppendag.

  8. Jenny

    Svar: Pumpasoppa
    Mina två barn ville så gärna åka till Parken zoo i somras men ekonomin tillät inte några nöjesparker.
    Skulle så otroligt gärna vilja överraska dem med en tripp på höstlovet, då jag kan ta med min mamma och vi alla fyra kan ha en riktigt mysig och spökig dag :)
    Håller båda tummarna!

  9. Johanna Lemon

    Hemlagad pumpasoppa :)
    Alltid när det lov har varit jag lyckats få en hästvecka på jobbet. Men denna gång jag lyckats byta bort pass för att kunna spendera halva lovet med barnen. Jag håller tummarna att vi kan vinna detta så vi kan få spöka ut oss då jag tyvärr jobbar hela helgen och inte kan fira Halloween :/
    Mamma Lemon :)

  10. Frida Eriksson

    Svar: Pumpasoppa
    Jag skulle jättegärna vilja vinna det här. Jag bor fortfarande hemma och mina föräldrar har genom åren bjudit mig på hundratals resor och utflykter så som denna. Det skulle vara underbart att få bjuda tillbaka nu! Och min lillasyster skulle ÄLSKA det!

  11. Carolina Hansson

    Svar: pumpasoppa

    Det skulle verkligen vara superkul för en förstadsbo att få gå på Parken ZOO, kanske lite läskigt, men ack så festligt. Barnen får ta en paus från läxor och får en chans att träffa häxor.

  12. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna detta fantastiska äventyr då jag själv inte besökt Parken Zoo sedan jag var barn. Det har nog garanterat skett en hel del sedan dess, och det vore så kul att få ta med mig dottern dit nu lagom till både hennes och min födelsedag. Dottern fyller nämligen 7 år nu nästa vecka den 19/10 och jag själv fyller år den 2/11. Det vore med andra ord ett perfekt familjeäventyr för vår lilla familj tillsammans under höstlovet.

    Under spökeveckan på Parken Zoo finns det möjlighet att smaka hemmagjorda pumpasoppa. Det är faktiskt något jag har ätit förut och som smakade riktigt bra, så vore kul att få chansen att få smaka igen då jag inte alls har kunskaper att fixa en egen här hemma.

    Kram Sanna

  13. Karolina

    Rätt svar: Pumpa soppa :)

    Vi vill gärna vinna då jag vill kunna hitta på något skoj med min tre åring då vi inte haft chansen till att hitta på så mycket under sommaren då vi fick en ny liten familje medlem. Så vi har inte hunnit åka på någon mini semester så detta skulle uppskattas så mycket av våra djur älskande lilla tjej :D
    Håller tummar och tår här!

  14. Mia söderström

    Hej! Skulle vara jättekul att få ta med familjen, 2 vuxna och 5 barn, på utflykt till parken zoo och smaka på deras pumpasoppa!!!
    Mvh/ Mia Söderström

  15. ingela25

    Pumpasoppa. Vi besökte kolmården för första gången på 4 år. Martin tyckte det var kul och Melker har var helt fascinerad men om ja skulle vinna detta skulle jag och Martin åka och våra grannbarn skulle få följa med. Tänk att få ha en heldag med stora barn och ha lite semester.. O barnloppisen skulle jag kunna gå på då:)))

  16. Lovisa

    Pumpasoppa.Det skulle betyda väldigt mycket för min familj att få åka parken zoo då jag inte haft möjlighet att ta med min son till en stor djur å nöjespark. Skulle bli lycka för oss.

  17. Jessica Sundberg

    Pumpasoppa!
    Mina barn måste tyvärr gå till fritids på lovet då vi inte kan ta ledigt, varken jag eller maken. Jag vill gärna kompensera dom på helgen och en tur till Eskilstuna Zoo skulle vara mycket poppis!

  18. Ida O

    Pumpasoppa! Vi vill såklart tillbringa en dag på parken zoo där barnen kan ha roligt och få något att minnas från höstlovet.

  19. Susanna

    Svaret är pumpasoppa
    Vill vinna för att få en rolig höstlovsdag med dottern. Har inte så mycket ledighet och ett avbrott för att besöka ett ställe som dottern älskar skulle vara så kul!

  20. Angelica

    Det vore ultimatmys att få ta med min mamma och mina tre barn på novembermys på Parken i Tuna och smaka på pumpasoppa! :)

  21. Jenny

    Svaret är pumpasoppa.

    Behöver en break från allt vad skola och jobb heter så vore perfekt att komma iväg hela familjen och gå på parken zoo. kvalitetstid de luxe :)

  22. Jessica

    Svar: Pumpasoppa.
    Där har vi aldrig varit och det skulle mina barn älska att få göra. Dels en massa djur men också med Halloweentema. Hoppas! Hoppas!

  23. Fröken M

    Det kommer bjudas på hemlagad pumpasoppa !
    Här är vi på sluttampen i vårt husbygge och sista helgen i november ska det vara klart för inflytt. Tid och pengar går därför till packning, fix och räkningar till hantverkarna.
    Roliga aktiviteter tillsammans med viggo har tyvärr hamnat lite i skymundan på sista tiden på grund av det,
    så jag håller tummarna stenhårt för att jag får överraska honom med ett besök på parken zoo under sportlovet.
    Det skulle han ÄLSKA !