Sarianne

Halloween närmar sig!

Halloween är en av mina favorit högtider vad det gäller pyssel. Jag och Julia är likadana vi sitter i flera månader innan och planerar inför kommande Halloween. Dekorationer inför halloweenfesten, vad som ska serveras och bästa pysslet.

Min man förvånas varje år över att vi kan sitta så länge och planera, fundera och skapa. Det jag gillar med Halloween är spänningen, ingenting behöver vara perfekt (är ju i och för sig upp till var och en), man kan gå all-in och små barnaögon som glittrar.

Har tänkt att jag ska ha ett Halloweenmarathon här på bloggen nu de kommande veckorna. Dela med mig av mina bästa tips, i år blir nog fjärde festen vi arrangerar. Barnen brukar få ha ett varsitt, Julia på dagen när det är lite ljusare och Elin på kvällen när det blivit mörkt ute.

Massvis med pyssel kommer det såklart att bli, en del tips på halloweensminkningar, läskiga maträtter och äckliga kakor och självklart kommer hela det Segerstenska hemmet att kläs in med spinde lnär precis som förra året. Har du något du vill dela med dig av, någon Halloweenfavorit så maila mig så kan jag lägga upp det också.

halloween barnfest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.