Sarianne

Shoppa i London

Igår åkte vi in till stan för att shoppa, åtta timmar tog det. Hade gärna stannat längre om det inte var så att vi hade en middagsdate i bokat på puben.

Jag har varit i London ett par gå ger tidigare så hade siktet inställt på ett par favoriter.

IMG_8462.JPG

Ett av dem var så klart Primark, ett par skor till mig och resten till tjejerna. Kläder och accosearer till både dem själva och sina telefoner. Hittade en liten Halloweenhylla också med hårprodukter så köpte tre hårspännen till Julia.

IMG_8464.JPG
Vi stannade för att käka lunch och lagom här slog Julias feber till. Lilla gumman! Som hon sett fram emot att komma hit och nu orkade hon knappt gå omkring.

IMG_8468.JPG

IMG_8467.JPG
Som tur var hade vi alvedon med oss så hon piggnade till o klarade av DisneyStore och Hamleys (en enorm leksaksaffär). Det blev väldigt billiga besök i det här affärerna då jag tror hon nöjde sig med själva upplevelsen.

Idag kör vi ut mot landsbygden och Central Park som vi ska bo på de kommande dagar. Verkar helt enormt och nu börjar bröllopskänslan slå till på riktigt. Förberedelser där mottagningen kommer att hållas och ikväll häng med den komma de bruden och hennes vänner.
Jag har hört att platsen för ceremonin ska vara helt fantastisk så ser fram emot att se den idag.

IMG_8471.JPG

IMG_8470.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.