Sarianne

En vecka jag ser fram emot !

Måndag, yeeeeey!

Vi är taggade inför skolstart idag, jag ska snart testa mig på konsten att väcka två barn efter ett långt sommarlov, deras små ögon behöver öppnas vid 7 för att hinna med allt. Jag har tagit ledigt hela dagen för att vara med Julia första dagen.

Två barn med mig till skolan idag, en som börjar i förskoleklass och en som börjar i sexan (hjälp). Det känns nästan värre med att ha en som börjar i sexan än att minsta börjar i skolan, Julia är så redo för skolan och jag känner mig väldigt trygg med där hon ska gå.

Lördag blir det huvudstaden för event med Loppi Höststart ska bli riktigt roligt och på kvällen väntar Deers bloggmiddag som jag är bjuden på. Galet så mycket jag längtar efter det, det blir en del nya ansiktet och andra som jag har mer koll på. Dagen efter har jag fått en inbjudan till premiären av Flygplan 2 som jag och Julia ska gå på. Brunch bjuds vi på också så vi kommer ha en riktigt härlig dag tillsammans. Vi har inte bestämt om vi åker upp hela familjen eller inte, time will tell!

 

loppi höststart

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.