Sarianne

Det ska bli ett badrum

Det ska bli så otroligt spännande och se hur vårt badrum kommer att se ut när set är färdigt.

Vi har haft en hel del utmaningar när det gäller det här huset, planeringen vid själva byggandet vet jag inte vem som gjorde känns inte helt optimalt för att leva och bo i under 2000-talet kanske man hade andra önskemål på 50-talet när huset byggdes.

Vi har i ett par år funderat och funderat över hur vi skulle kunna få till någon form av ett badrum på bästa sätt. Idéerna har varit många men någonstans handlar det lite om vad som känns rimligt att betala för ett badrum som ändå brukar bli rätt kostsamt och från början var vi inne på att flytta badrummet till en annan del av huset men det går att inte att komma ifrån att slutnotan skulle hamna på ett par hundratusenlappar. Känner mig just nu rätt nöjd med att vi tog en sista funderare och ”nöjer” oss med vår första lösning.

Från början hade vi även tänkt att flytta köksväggen för att få ett något större badrum men i slutändan hade det bara varit metrar att traska omkring på där inne och köket som vi byggde för fem år sen hade vi fått göra om samt nytt golv.

Som sagt tankarna har varit många men nu så är bygget igång och det kommer att bli ett litet badrum, utmaning i varje detalj vi planerar men vem som helst kan ju planera ett vanligt badrum, det är mer utmanande att få till det här så det blir bra.

Ska ta en sista (förhoppningsvis) tur till Bauhaus idag för att bestämma det sista detaljerna!

IMG_7706.PNG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.