Sarianne

me&i hösten 2014

Det finns ett par godbitar även denna säsongen, som alltid kan tilläggas! Vi har skaffat oss nya favoriter och ajg blev extra glad över att Julls favoritbyxor slim sweatpants nu även kommit i svart, hon älskar de där byxorna och svart matchar ju verkligen till allt.

me&i

Hjärttunikan är fin fin den med och skulle verkligen gå hem här hemma och den fina tunikan med stora cirklar på.

me&i

me&i

Jag brukar alltid få andra favoriter när kläderna ses live de senaste två kollektionerna har jag varit me&i´s bloggvän och då varit nerbjuden till deras kickoffer, hela den stämningen som äger rum där medför att man älskar allt, på riktigt!

Nu väntar jag in att klämma och känna och se olika kombinationer som jag själv inte alls tänkt på. Jag är bjuden på en träff på lördag och sen ska jag ha en egen hemma här in på hösten när badrummet är klart och så tycker jag det är extra mysigt att bjuda hem folk när man kan tända ljus och mysa i höstrusket!

Till mig själv så blir det definitivt penguintop i grått, har den i svart från vårens kollektion och har verkligen använt den massor och grått älskar jag.

me&i

Sen vet ni många av er att rosa är min absoluta favorit så jag är rätt övertygad om att även denna kommer landa hemma hos mig.

me&i

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. sarianne

      Ses på lördag ska bli kul! Jag ska hålla en träff när badrumsrenoveringen är klar så hoppas den är kvar då :)