Sarianne

Vi bygger badrum

Badrumsrenovering hemma, byggdamm har övertagit mitt hem och jag ser efter det riktigt ordentligt, putsar och donar varje dag så i det stora hela så har vi väl aldrig haft så välstädat och rent mitt i renoveringen.

Badrum ska det bli ja! Beslut ska fattas, jag är inge bra på beslut, plötsligt ser jag en ny tvålkopp i en helt annan färg och inom loppet av några sekunder har jag planerat om hela badrummet inklusive ett par kakelfärgsbyten på grund av den där tvålkoppen. Ikväll kom jag på en helt ny idé och jag har gått ifrån ett färg på kaklet till en annan. Jag känner mig fortfarande lika snurrig! Väldigt snurrig, från är om jag ens minns imorgon vilket färgval i ordning vi är på just nu.

Imorgon ska jag prata med rörmokaren och ska visst ha fattat några beslut tills dess, jag undrar både för min och hans skull vad jag kommer ha valt. Ingen vet förrän samma sekund jag kläcker ur mig, jag känner mig nästan lite spänd själv.

Förutom beslut så har vi ingen dusch hemma, duscha i vattenslangen är kallt, väldigt kallt så jag går hellre omkring med en liten halvstinkande doft från ena armhålan, imorgon måste jag leta reda på en dusch. Känner mig plötsligt väldigt sugen på badhuset, inte för själva bikinigrejen direkt sen vet jag att jag bör undvika för med största möjliga sannolikhet kommer jag hetsa upp mig över någon ny kakelkombination som försvårar hela det slutgiltiga valet. Jag håller mig hemma!

grå klinker

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.