Sarianne

Ansiktsmålning

Tredje dagen med inskolning på fritids för Julia är avklarad, imorse fick jag inte mer än ett hejdå under tiden hon rusade mot sina kompisar. Skönt men kan de inte låtsas som att de saknar en lite iallafall? Hon har alltid varit väldigt pappig men sista tiden så har jag växt lite i graderna, kan inte annat än bli lite varm i hjärtat.

Vi har testat på ansiktsmålning idag, som ni kanske ser är det första gången för mig och jag behöver en hel del övning inser jag men det var en riktigt rolig aktivitet tillsammans. Julia ville vara Elsa ifrån Frost men kände att mina ansiktsmålningsskills inte riktigt var där än så hon fick nöja sig med en fjäril.

Elin ställde upp efter lite övertalning och fick bli en tiger, vansinnigt snyggt om ni frågar mig. Vi har testat Coloronas Silky Crayons på papper förut och det har verkligen motsvarat alla mina förväntningar där, glider enkelt fram över pappret. Jag är ingen entusiast över kritor i vanliga fall men de här är riktigt bra.

Dessa kritor fungerar även till ansiktsmålning vilket är lite skoj, jag använda dem i somras när jag hejade på tyskland under fotbolls vm, lätta att måla med och precis som på papper glider de fram. Enkelt att tvätta av också men som sagt en kurs i ansiktsmålning skulle vara på sin plats!

ansiktsmålning barn

 

ansiktsmålning tiger

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine Hult

    Hej Sarianne
    Vad roligt att ni testat Silky till detta användningsområde! Ett tips är att rengöra huden innan! Sen kan man testa att doppa kritan i vatten innan eller använda sig av en pensel eller svamp! Vi brukar komplettera med Aqua Pencil till konturer och finare detaljer. Hoppas det kan bli av med ett homeparty till hösten!
    /Josefine