Sarianne

@ the beach

Känns som att det kommer bli rubriken för hela veckan, oh boy vilket vackert väder!

Mina föräldrar har åkt hem, innan dess var vi förbi Dollar Store och uppdaterade hemmet på lukta gott inom städning, är en riktig fanatiker av dofter. Nu när jag har tre veckor av lugn och ro där dagarna kan tas precis som jag vill börjar även tankarna att spinna runt på renovering här hemma. Jag har länge funderat på att köpa väggpanel till en vägg i köket och var iväg och kikade lite snabbt på det nu i förmiddags men de hade bara en variant att välja mellan och inte ritkigt vad jag hade tänkt mig.

Nu när värmen visar sig vid den här temperaturen stannar vi långa dagar vid vattnet vilket vi inte alls brukar annars utan vi åker för ett dopp och sen hem igen. Vilken packning och eftertanke det krävs för en dag på stranden. Mina nyupptäckta strandmåsten är:

En ordentlig kylväska är ett måste med lunch, goda frukter och massor av dryck.

rosa kylväska

 

Solkrämer är verkligen ett måste i det här vädret, gillar doften av Hawaiian Tropic, barnen använder jag ett solkräm med högre skydd.

solprodukter

 

 

Julls vill alltid ha med sig en egen ryggsäck med egenpackade saker keps, solglasögon och några vattenleksaker.

skip hop ryggsäck

 

En varsin vattenflaska med iskolv har vi också med oss, vatten släcker törsten bäst och iskallt vatten är bland det godaste som finns.

vattenflaska med iskolv

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.