Sarianne

Tillbaka i Småstaden

Vi är hemma igen efter någon timmes resa ifrån Göteborg, home sweet home som man brukar säga, faktum är att jag gärna hade varit borta ett bra tag till. Vi har spenderat många timmar i bilen Söderköping-Göteborg-(båten till Kiel)-Bad Lienzell-Strasbourg-Rust-Hannover-Kiel-(båten till Gbg)-Söderköping *pjuuu*

Vi skulle egentligen ha tagit Rust upp till Hamburg men fick träsmak i baken innan vi hann hem och spontanbokade en natt på Grand Hotell i Hannover, fint som attans – nästan så vi trippade in på tårna. Vi gjorde vårt bästa att smälta in och allt gick smärtfritt faktiskt hela vägen fram till att vi skulle lämna hotellrummet och en viss sexåring fick för sig att leka bartender med minibaret.

Ingen bra idé!

Ett par krossade flaskor på heltäckningsmattan som fick hela hotellrummet att lukta tyskölbar och en något dyrare hotellnota när vi checkade ut, bor man på Grand så gör man, haha! Sen satt hon faktiskt tyst i hela 20 minuter i bilen utan att göra några bus i ren spontanitet.

Hannover var en riktigt bra stad, bra shopping, hittade ett par snygga Converse till Julls, hallonröda och av ren slump sprang vi på Primark där sista semesterpengarna shoppades upp – utan som helst några problem kan tilläggas!

hannover

 

primark

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.