Sarianne

Europa Park

Internet is back, vilket är så skönt (erkänner mig beroende), det är inte många saker jag behöver men instagram (@sarianne1), facebook checkar jag av och sen blogga sen klarar jag mig rätt smärtfritt. Mailen också glömde jag och kanske snapchat som är en ny upptäckt (för mig iallafall).

Åter till semestern, Europa Park var helt amazing!

Båda skatterna (6 och 12) gillade det lika mycket även vi vuxna, helt otroligt stort så man kunde även välja att åka snabbtåget genom parken, jag och Julls valde dag två det lilla tåget som tåg oss till de olika platserna.

Parken är indelad i olika länder och varje del är gjord efter hur det ser ut i det landet, Sverige och de skandinaviska länderna fick klämmas ihop på ett område och där gick vikingarna omkring, precis som det är hemma i Sverige.

europa park

 

europa park

 

 

Vi delade för det mesta upp oss så jag hänga med Julls och de något lugnare karusellerna men en till två gånger per dag möttes vi upp och körde ett gäng ihop också, fanns verkligen så mycket att välja mellan. Även om vi var där i två dagar så var det väldigt få karuseller som vi åkte mer än en gång i, karusellerna för mindre barn var det i stort sätt ingen kö alls till men för äldre barn fick man köa dessto mer men eftersom kön rörde sig hela tiden kändes det psykologiskt bättre.

nöjespark i tyskland

 

resa till tyskland med barn

 

Ovan är det greklandsdelen som var otroligt vacker och massa roliga vattenkaruseller som nog är lite av familjens favoriter, vi hade turen att inte bli så blöta alls däremot stod det ett par som skulle ta en selfie ute på bron och de blev totalt nerstänkta när båten far ner, kan skratta åt det än – förvånade är bara förnamnet!

att göra i södra tyskland

 

Vi var rätt trötta första dagen och gick till vårt boende redan runt sextiden, vi bodde på deras deras resort vilket var hur bra som helst, hela resorten var utformad som en cowboystad vilket även jag som vuxen gick igång på. Innan vi checkade in stannade vi till och tittade på en hästshow och tog oss ett varsitt stort glas läsk, det var över 30 grader under hela dagen.

europa park resort

 

På resorten kunde man välja att bo i indiantält, hästvagnar eller en stuga som var utformad som ett fängelse, oavsett vilket boende man väljer såg alla riktigt häftiga ut och upplevelsen blev verkligen något extra. Vi åt middag på restaurangen senare på kvällen, jag beställde en pulled pork börjare som var riktigt god.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.