Sarianne

Sommarens favoriter

Idag tänkte jag tipsa om ett par sommarfavoriter hos oss. Mysigaste tiden, utedagar tills sent på kvällen, smutsiga små barnfötter, nyfikenhet inför kommande semestern, spontana utflykter, skogsäventyr, bus med kompisar, lata dagar på stranden och rosiga sommarkinder.

slush mugg

Förra sommaren köpte vi en Slush mug som den heter, sommarens bästa – på riktigt. Vi använde den massor och gör faktiskt året om, men just varma sommardagar är det riktigt gott och läskande med en slush.

skip hop ryggsäck

Ingen vår och sommar utan picknick, det här med att packa en alldeles egen väska till skatterna med väl valda små burkar med olika godsaker är en av flera fetischer jag har. En av många som sagt, väskor är en annan, hur söta är inte det senaste tillskottet?
En ryggsäck och lunchväska från Babyshop. Babyshop är även en av sponsorerna inför birkalyx i helgen där en av gästerna kan vinna ett likadant sett som ovan.

band att skriva telefonnummer på

Infoband att skriva telefonnummer på om det hemska skulle hända att någon kommer bort, har laddat upp så de räcker till hela sommarens utflykter.

me&i

Ä.L.S.K.A.R fluid pants från me&i ångrar en del att jag inte köpte de svarta också och nu är de slut i min storlek. Men den här sommarbomben använder jag så fort jag får en chans.

bra barnböcker
Även om man inte vill tänka på det nu så är det faktiskt rätt mysigt med regniga sommardagar (om de håller sig få till antalet), krypa upp i soffan, lyssna till regnet som smattrar på taket och läsa en bok tillsammans. Djuren i skogen är en ny favorit här hemma som tål att läsas om och om igen. Fina bilder att prata kring precis som en barnbok ska vara enligt min mening.

solskydd

Sommar utan solskydd, big no no!
Jag skickade med skatterna varsin solspray igår i väskan till förskolan/skolan. Vi smörjer in hemma på morgonen och sen finns det en varsin på plats vid behov. jag föredrar sprayvarianterna, tycker de är mycket enklare att smörja in med. Sen tycker jag alltid att det är svårt att välja vilken nivå man ska ha på solskyddsfaktorn. Åker vi utomlands köper vi alltid den högst men nu med mestadels sommardagar i Sverige fick det bli medelhögt skydd 20.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.