Sarianne

Badrum – planering

Planering av badrum pågår, huset vi köpte för sex år sen hade inte någon tanke på att man ville duscha bakom stängda dörrar. Nu 2014 känner jag dock att det ingår lite i vad jag skulle kalla ett normalt liv. Vi har klurat på det här länge, hur man ska få till det på bästa sätt och tro mig även hantverkare som kommer hit kliar sig i huvudet och funderar över en bra lösning.

Hur man än vrider och vänder på det så uppstår det alltid något ”problem” i form av elcentral eller annat men nu tror jag vi har kommit på en lösning som blir bäst. Vi har velat rätt länge om vi ska göra ett dugligt badrum eller smacka till och köra lyxvarianten som du kommer att sluta på ett par slantar extra. Men ni har vi bestämt oss för att lyx får vi skaffa på annat håll och gör ett badrum som faller inom ramen för normal budjet.

Tankarna blev så många så vi bestämde oss för att åka ner och käka en glass i det fina vädret, hemma sen spenderade barnen hela eftermiddagen ute med grannarna från båda granntomterna med vattenballonger och vattenkrig, in kom de blöt, blötare och blötast!

tavla med text

 

Sett att det genererar dagens tre positiva tankar på Facebook just nu, härligt med lite positivitet runt omkring.
Dagens tre positiva tankar är:
1. Huset var lika nystädat som när jag lämnade det imorse.
2. Jullans min när de efterlängtade bröllopsskorna kom med posten idag.
3. Tavlan som står i köket från paradiset1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.