Sarianne

ForLife

För nån vecka sen kom jag i kontakt med ForLife. ForLifes grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang och hela överskottet går till vår insamling för cancerforskning. Grundarna till ForLife projektet fick känns på den här hemska sjukdomen på nära håll så flertalet närstående inom loppet av ett år drabbades av cancer. Inspirerande och imponerande känner jag.

Självklart vill jag bidra med det jag kan och har beställt ett armband med telefonnummer till Julls med mitt telefonnummer på.

Hon älskar det, hon har faktiskt haft på sig det varje dag sen vi fick hem det, min tanke var att använda armbandet när vi ska iväg på utflykt men hon fick en egen idé som så ofta annars. Telefonnumret övas dagligen och ges bort till kompisar så det fyller ju faktiskt en mycket bättre funktion än vad jag själv tänkte. Det finns även andra produkter som man kan köpa för att vara med och stödja det här projektet. 

me&i svettisjacka

halsband med telefonnummer

 

me&i

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.