Sarianne

Melodifestivalen 2014

På fredag ska vi upp till huvudstaden, enligt tradition är det ett besök på genrepet av Melodifestivalen, en av våra bästa traditioner med familj, släkt och vänner hela vägen från London. Deltävlingarna följer vi slaviskt, som jag skrev här om dagen så är det många som vi stampar takten till men Julia har bestämt sig för att hålla en tumme extra för Ace Wilder. 

Låt som fastnar, tror jag nynnat på den sen i måndags nu. Vi har gjort ordning en skylt som ska tas med på fredag.

ace wilder

ace wilder

melodifestivalen 2014

melodifestivalen 2014

ace wilder

melodifestivalen 2013

Vi passar även på att göra lite pyssel för att maxa mellomyset till max. Allt ifrån mikrofon till gitarrer har vi roat oss med under veckan.

En mikrofon har vi gjort enkelt genom att måla en toalettrulle, blinga med glitterfärg och sedan forma forma aluminium som en boll. Mikronfonen används väldigt flitigt här hemma.

melodifestivalen 2014

pyssel mikrofon

Loppi listar bästa mellomyset där du får tips om allt från bästa rätterna att äta framför tv:n till bästa träningslåtarna från årets melodifestival. Dessutom kan du just nu lägga upp din bästa mellomys bild på instagram och använda #loppimellomys du är då med och tävlar om en goodiebag. Mitt bidrag till tävlingen hittar du på min instagram @sarianne1.

Vem är er favorit?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.