Sarianne

Fröken J fyller sex!

Igår fyllde lillstrumpan sex år, det här med att minsta barnet plötsligt börjar bli stor skakar om min egen självbild och åldersnojja lite, eller mycket för den delen. Fyra dagar till innan jag får plussa på ytterligare ett år på mig själv!

Födelsedagen igår var det däremot inga problem att behöva höja åldern med ett snäpp, snarare tvärtom. Just åldern sex känns som en väldigt eftersträvansvärd ålder och en milstolpe för de små. Vi hade ordnat med kalas på Busfabriken, en skara med tjejer inbjudna och storasyster fick vara med på ett hörn också. Smidigt koncept att ha kalas på, de är ju så stora så de sköter det mesta själva. Mat, godispåsar och underhållning i form av lek i massor ingår i priset. Inga förberedelser och inget jobb efteråt heller. Jag har varit lite motsträvig ett kalas på det här sättet så jag fullkomligt älskar att planera och genomföra barnkalas men även jag är beredd att ge detta tummen upp.

På eftermiddagen firade vi genom att svärföräldrar och barnens faster kom över på fika och ännu mer paket bland annat sötaste lilla kaninlampan och bäddsett med senaste favoriterna Smurfarna.

Kvällen blev det mellon, känner att jag inte har några kommentarer att dela med mig av där faktiskt!

barnkalas

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.