Sarianne

me&i kickoff

Vårkollektionen 2014 är en riktig dröm i många avseenden, 29/1 är det säljstart och jag längtar. Hitta många plagg som jag verkligen inte vill riskera att bli utan. Både mamman och fröknarna kommer att utöka garderoben inom en väldigt snar framtid.

När vi kom till Scandic Ariadne gick vi direkt till utförsäljningen för att fynda me&i plagg, utan problem fyllde jag en påse med både plagg till mig och Fröken J, underbara klänningar, toppar, yogapants och chinos.

Vi checkade in, tog ett glas vin innan det var dags för en gemensam middag med alla säljare som också var på plats. Middag, mer vin och underhållning av Samuel Gajicki.

me&i

Det är ett riktigt härligt gäng att hänga med och skratten avlöste varandra under kvällen. Imorse vaknade jag tidigt, log och drog mig en stund innan min roomie Matilda vaknade och vi tog oss ner till hotellfrukosten. Innan själva kickoffen startade hann jag fynda igen, den här gången blev det en munkjacka i samma färg som mina yogapants jag har hemma.

Plaggen visades ett efter ett och en modevisning fick vi se också, innan vi åkte hem fick vi med oss ett helt unikt me&i plagg.

Några nyfikna?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.