Sarianne

me&i tjuvkik på vårkollektionen 2014

Är ni nyfikna på vårkollektionen me&i 2014?

Som utvald bloggvän för me&i har vi det rätt bra på den fronten, idag fick vi ett collage med några av godbitarna som kommer att finnas med.

Ugglorna fick ni se här om dagen, vad säger ni om den helt underbara rosa mössan med en katt på eller det marinblå plagget på samma bild som jag högst troligt vågar säga att det är en klänning. Vuxenplagget med den grå cardigan i spetsen är ett riktigt Sarianne plagg och perfekt för vår och sommarkvällar. Ser även en fjäril som är favorit alla kategorier för mig, dubbellycka hemma hos mig idag.

Det otroligt söta byxorna till de mindre barnen gillar jag skarpt!

Nästa helg blir det huvudstaden för att som sagt delta på kickoffen då alla plagg kommer att visas, kanske får vi som förra året dela med oss av någon/några tjuvkikar redan på plats, följ @sarianne1 på instagram om du inte vill missa något.

Säljstart den 29/1, jag har redan mailat med min säljare här i trakten och bokar in en träff senare i vår, är bjuden på två stycken i samband med säljstarten därför skjuter jag på min egen. Såg en riktigt bra grej för dig som fortfarande funderar på att bli säljare, du kan hyra helankollektionen för 1000kr (värde: 30.000kr)

Vilken är din favorit på bilden?

me&i vårkollektion 2014

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.