Sarianne

Lucka 18 hos Sarianne – LEGO

Lucka 18 är i samarbete med Lego. Två vinnare utses.

Perfekta julklappar, hört att även många pappor önskar sig lego att bygga med i år.

Det du tävlar om idag är:

Star Wars – Jek 14´s Stealth Starfighter (värde 799)

eller

Lego Technic – Monster Truck (värde 499)

lego star wars

För att delta i tävlingen följ instruktionerna nedan och lämna en kommentar med ditt svar:

1. Berätta vilket pussel du vill vinna och vem som ska få det. Svara även på frågan: Hur många pusselbitar finns det i legot du vill vinna. Ledtråd finns om du klickar på länkarna ovanför bilden.

2. Gilla bloggens facebooksida (vinnaren publiceras där och vinnaren tar kontakt med mig via mail)

Tävlingen avslutas vid midnatt och vinnaren publiceras kort därefter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida Johannson

    jag tror faktiskt att jag skulle ge det ill mig själv mina barn är små fortfarande men jag gillar sånt här pussel i flera dagar och lego var det bästa jag visste när jag var liten den färdigbyggda kan jag spara till barnen sen så de kan leka när de blir storaä

  2. Mormor till 3

    Svårt val, jag vill vinna båda. HAHA.
    Nejdå, star wars skulle locka min 11åriga barnbarn. Skulle vara roligt att ge på julaftonsmorgon och så får kusinerna samlas runt och hjälpas åt. Gissar att en del av släktens män kommer att samlas där med!

  3. Cassandra

    Legot skulle min man få, så kanske han håller sig inne istället för att mecka i garaget. Pill som pill tänker jag! 550 stycken är det i star wars vilket lär underhålla honom en dag iallafall:)

  4. Marlene

    Vi vill vinna monster trucken som har 329 bitar. Den skulle fosterbarnet älska, så självklart är det han som får det. Å andra sidan gillar hela familjen att lägga pussel, så vi skulle ha kul allihop :-)

    Gillar på FB.

  5. Mamma - 7 dagar i veckan

    Det är en en riktigt drömvinst för mig eller snarare för min dotter som jag utan tvekan kommer att ge denna till. Min dotter är ett riktigt fac av Star Wars och har varit det senaste åren, hon fick det ifrån sin morbror. För ett par år sen, kanske även nu, var det otroligt svårt att hitta kläder som inte var extreeeemt killiga så därför har vi gett henne extra mycket prylar med Star Wars istället. Hon är ingen Barbie tjej om man säger så. Lyckan skulle vara totalt om tomten kom med det här paketet, för det är just det som kommer att stå på paketet ”Från tomten”, hon befinner sig i gränslandet nu, finns tomten eller inte. Jag vill gärna att hon ska få behålla tomtemagin ett tag till! (550 bitar).

  6. Ida O

    Jag skulle vilja ge starwars-skeppet till min Julian, 8 år, eftersom han älskar att bygga med lego av alla de slag. Skeppet har 550 bitar :)

  7. Elisabeth Öberg

    1, Vet att vår 7-åring skulle älska Montertrucken, han skulle jubla högt!
    Han älskar att pyssla med lego och han är grymt fascinerad av just Monster Trucks !

    329 bitar har den

    Gillar sidan (Elisabeth Öberg) Hoppas hoppas hoppas!

  8. Linnéa Granström- Mamma till Ebba och bebis i magen♥

    Den tredje januari fyller våran dotter sju och hon älskar tekniska prylar och bilar precis som sin far så dom skulle älska att få sitta och bygga ihop denna tillsammans! Självklart skulle även jag nog finnas med på ett hörn men jag är nog inte lika mycket till hjälp haha :)

    Rätt svar är 329bitar :)

    Jag följer dig på facebook med mitt namn Linnea Granström!

  9. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

    Jag är gärna med. Skulle önska vinna nummer två monstertruck som är sonens favorit. Och ja eftersom han är 6 år brukar hans pappa alltid hjälpa till så jag undrar vem som tycker det är roligast, haha.

    Svaret är 329 stycken bitar.

    Gillar FB sidan sen innan Lottiz Törnqvist

  10. Veronica

    Starwars Oscar skulle få gubbarna samt bygga skeppet för att sedan ge Anton det färdigbyggda skeppet å behålla gubbarna själv :)
    Innehåller 550 bitar.

  11. Carina Sigurdsson

    Jag skulle vilja ge star wars-legot till min 6-årige son Sigge. Det innehåller 550 bitar. Anledningen är Star wars-fenomenet som jag härmed försöker beskriva:

    Det är som ett munsår, det ligger latent i kroppen. Plötsligt en dag i sexårsåldern händer det bara. Från Pettson och Findusuppfingar och Toca Bocas oskyldiga jag går-och-handlar-nåt-konstigt-spel till Star wars på en natt. – Mamma, vet du? Darth Vader är ond. Yoda är god, Darth Maul är ond och man måste döda grisarna. Vi tittar inte på Star wars hemma. Vi har inga Star wars-spel, vi har aldrig köpt nåt Star wars-lego. ändå kan ungen plötsligt varenda figur som någonsin varit med i Star wars. Och – gud hjälpe – Star wars angry birds. Därav grisarna. För de är väl ändå inte med i filmen? Hur kommer det sig att varenda unge i sexårsåldern plötsligt vet allt om någonting de egentligen inte vet nåt om? Alla föräldrar är ju lika förvånade. Och förundrade. Vi frågar varandra. Har din också drabbats? Typ. Nu vet jag att det kommer att hänga med – ett bra tag framöver. Lika bra att kapitulera.

  12. Anna-Carin

    Jag vill vinna Star Wars Stealth starfighter till min dotter Stina som älskar att bygga med lego! Hon skulle bli superglad om hon fick Star Wars-lego. Det finns 550 bitar i det :)
    Gillar redan på FB (A-C Wikberg)

  13. Matilda

    Hej! Är med :)

    Vet inte riktigt vad du menar med pusselbitar men antar att du menar hur många delar och i så fall har Monster Truck-legot 329 stycken. Skulle gärna vilja vinna det till sonens äldre kusin som fyller år i början av året! :) Jag är inte precis rik efter alla julklappsinköp så det skulle vara jättekul att kunna ge honom en så fin present utan att ruinera sig.

    Gillar på fb (Matilda Pettersson).

    Kram Matilda

  14. lisette

    åååh här vill jag vara med. min son hade ÄLSKAT starfightern så den vill jag tävla om.
    det finns 550 st bitar i det setet.

    jag gillar redan på fb – lisette bäcksro

    håller verkligen tummarna för vinst denna gången! =)

  15. Ingela zackrisson

    329 bitar.
    Ja fråga vilken han ville vinna den där häftiga bilen så klart. Den skulle vara ett roligt paket att få öppna på julaftons morgon för 6 åring då är han sysselsatt resten av dagen:))

  16. charlotta hellström

    hej

    jag tävlar gärna

    starfightern har 550 bitar
    monster truck 329

    om jag vinner vill jag gärna få monstertrucken och ge till min mellan son i julklapp/nyårspresent. Lego i alla dess former är hans favorit och han och syskonen kan leka timme in och ut med att skapa egna världar occh verkligen använda sin fantasi. Som mamma älskar jag att lyssna på deras lek

  17. Einari

    Skulle vilja vinna en Monster truck till min son William ,för att han är en så go grabb. :) svar: 329bitar / Pappa Einari

  18. Ulrika

    1. Jag skulle vilja vinna Star Wars pusslet med 550 bitar till min systerson Isak som är en hejare på lego.
    2. Gillar din bloggs facebooksida redan (Ulrika Dagerus) men länken du har angett i detta inlägg verkar inte gå till Facebook..
    Håller tummarna!
    Mvh Ulrika [email protected]

  19. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja Star Wars – Jek 14´s Stealth Starfighter till min lillebror Kalle. Han skulle bli super glad över denna vinst då han älskar att bygga med lego, och dessutom är ett stort fan utav Star Wars precis som pappsen. Legot har 550 stycken bitar.

    Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  20. Cissi j

    Hej
    skulle vilja vinna starfighter o det är 550. Jag skulle ge det till sonen som gillar att bygga lego fortfarande.
    Mvh Cissi

  21. Annika - drömmen om 11 barn (nu med JULKALENDER)

    Vi har inte ens fixat julklapparna än, eller jo – fyra julklappar är fixade, resten blir denna veckan! Igår satt vi och förklarade för barnen att det INTE kommer bli som tidigare år, en massa julklappar. De insåg detta ganska snabbt och fann sig i det. Men gissa om jag nu skulle bli utsedd till världens bästa mamma om ”Star Wars – Jek 14´s Stealth Starfighter” kom lagom till jul? Oja!
    Här har vi fem killar (tösen är aningen liten än) som ÄLSKAR lego, de kan sitta och bygga i timmar, men legot de har nu blir ju lätt lite tråkigt såhär ett par år efter inköp… En Star Wars – Jek 14´s Stealth Starfighter skulle vara både nytt, spännande och roligt! Att det dessutom är Star Wars är ju hejdundrande bra!

    Det är 550 bitar i Star Wars – Jek 14´s Stealth Starfighter!

    Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)

    Kram Annika
    [email protected]

  22. Kim F

    Jag skulle vilja vinna Star Wars legot (som innehåller 550 bitar). Min sambo hade fått det. Ungarna är för små, men 34-åringen hade jublat. Han fastnar ofta framför sånt här när vi är i leksaksaffären! Och jag ser på honom att han vill köpa men inte riktigt kan med.

  23. Veronica

    Jag hade velat vinna Lego Monster Truck och den hade velat ge min äldste son på 15 år som älskar bilar och tekniklego och som behöver lite uppmuntran då det är kämpigt i skolan just nu.
    Lego Monster Truck består av 329 bitar.

    Gillar bloggens facebooksida som Veronica Önnerfjord.

  24. Tina Carlström

    Jag skulle vilja vinna Star Wars – Jek 14´s Stealth Starfighter som har 550 bitar.
    Jag skulle ge det till min systerson som älskar både LEGO och star wars. Bättre kombination kan det väl inte bli i en julklapp?

    Gillar på FB Tina Carlström.

  25. Amanda

    Jag skulle vilja vinna StarWars legot till min bonusgrabb. Han älskar lego OCH starwars så denna skulle ju vara en vinnande kombination. :)

    Legot innehåller 550 delar.

    Jag har gillat och även delat på min logg – Amanda Ydnäs

  26. Jenny K

    Åh snälla låt det vara min stora tur att vinna Star wars Jek 14`s stealth starfighter.(innehåller 550 bitar) Då skulle både min man och min son jubla. Så hoppas hoppas att vi har turen på vår sida! !!

  27. Malin Svensk Björck

    Jag gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
    Jag skulle vilja vinna lego technic monster truck.
    Det innehåller 329 delar.
    Om jag vinner ska min syster son som är 8 år få det här. Han älskar lego!
    Vi träffas inte då ofta då vi bor i varsin ände av landet, men jag vill ändå ge mina syskonbarn nåt roligt i julklapp och i present ♥

  28. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

    Åhh, eftersom jag har en lego tokig son OCH sambo så måste jag verkligen vara med här :)
    Jag skulle vilja vinna Star Wars – Jek 14´s Stealth Starfighter som har 550 pusselbitar (då har dom något att göra ett tag ;) )

    Hoppas och håller tummarna så hårt jag kan!
    (Jag gillar redan på Facebook i namn Beatrice Åhnström)

  29. Emelie - Mamma till M

    Jag kommer att ge detta till min SAMBO och SON! Haha. Sambo tycker om lego, men sonen är lite för liten än för just detta lego att göra själv. Men med hjälp från sambon skulle det gå galant :-) + att dem får en mysig stund tillsammans.

    Svar: 550

    Gillar! (Emelie Johansson)

  30. ylwa

    1. Min dotter skulle bli överlycklig om hon vinner Lego Technic – Monstertruck då hon älskar allt techniclego. Den innehåller 329 bitar.
    2. Gillar bloggens fb-sida och hoppas på tur.

  31. EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

    550 bitar är det i Star Wars legot som jag hoppas på att få vinna till världens bästa 6-åring :-)
    Melvin älskar lego och är jätteduktig på att bygga ihop det själv. Det är en fröjd att se honom sitta och pyssla och läsa beskrivningar (eller titta på beskrivningen är väl mer rätt sagt).

    Gillar din sida på FB, Anna Karlsson

    Delat här

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/18/lucka-18-hos-sarianne-1812/

  32. mamma till fem

    Jag skulle vilja vinna står wars till min son, då han älskar allt med står wars. Den har 550 bitar. Gillar på facebook;)

  33. Michaele

    Jag skulle vilja vinna Monster Truck vilket har 329 bitar och ge den till svågern i julklapp. Han är super svårt att handla åt och jag tror att han skulle gilla å pussla med sina barn som älskar Lego.

  34. myran83

    Hej jag vill vinna Technic Monster Truck till min son som älskar lego. Han har till och med varit med i legotävling med sin klass. Och den har 329 bitar.

  35. Lotta Weflö

    Underbart. Jag skulle vilja vinna Star wars. Den skulle jag ge till min yngste son, som har önskat sej legobyggen till julklapp. Det finns 550 bitar i förpackningen. Skulle va nåt att hugga in på på juldagen.
    Gillar självklart din FBI sida redan.

  36. Johanna L.

    Vill vinna Star Wars-legot. Min son skulle få det. Han älskar just Star Wars-lego.
    550 bitar.
    Insänt av Johanna Larsson, Näckrosvägen 21, 746 31 Bålsta (kallar mig Anna Larsson på Facebook.)

  37. liselotte

    1. Jag är med och tävlar, vill vinna Monster Trucken till mitt barnbarn och hans morfar. Innehåller 329 bitar.
    2. Gillar bloggens facebooksida, liselotte andersson
    Mvh Liselotte

  38. Jessica

    Jag skulle vilja vinna Star Wars – Jek 14´s Stealth Starfighter, som innehåller 550 legobitar. Lulle skulle såklart få den i julklapp.han älskar Lego och Starwars är en stor favorit här hemma! :)

  39. Leif Reinhold

    Vilken fantastisk Monster trucktillverkaren den vill jag vinna åt mitt barnbarn
    329 bitar mycket att pyssla med