Sarianne

Sjukhuslego

Jag har blivit överraskad, överraskad över mina barn!

I fredags hämtade jag ut ett paket med lego, sjukhusstyle, själv tyckte jag det såg otroligt roligt ut då jag själv är ett riktigt fan av sjukhusmiljö.
Jag har letat ett tag och funderat över något att sysselsätta fröknarna med, speciellt Fröken J som är måttligt intresserad av leksaker.

Fick hem ett dockhus från en bekant, måttligt kul och då bestämde jag mig för att checka läget med lego.

Vilken hit!

Fröknarna satt i lördags mellan 14 och 16, byggde, kolla instruktioner, storasyster förklarade, lillasyster imponerades, de hade roligt, samtalade och bara va där tillsammans på vardagsrumsgolvet i två timmar. Ingen elektronik i sikte och inget annat som störde dem, syskonkärleken var på topp och delar av sjukhuset blev klart. Idag har de fortsatt och jag hade ingen aning om att de tyckte att lego var så pass spännande och roligt att de kunde fängsla dem i timmar.

Nu funderar jag på att beställa hem något mera till dem i julklapp, ett större sett för själva byggandet verkar omåttligt populärt. Jag har hittat olika miljöer men jag tror att en flygplats skulle vara ett lego som både skapar bygglädje och en grund för lek efter att bygget är klart!

lego sjukhus

lego för äldre barn

 

me&i

 

barn leker

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.