Sarianne

Det handlar om längtan till fjällen

Vi tände första brasan på länge idag, mysigt och underbart på samma gång. Fullkomligt älskar värmen som kommer ifrån brasan, det är en av de bästa investeringarna vi har gjort i huset, fantastiskt!

Jag och mannen har haft date i helgen och vi avverkade en rad olika ämnen, mycket handlade om semestern och vad vi vill göra. 2014 har vi mer önskningar än någonsin märktes rätt snabbt. Vi har en inplanerad resa till New York, vi vill även försöka få in ett besök till fjällen och semester i Europa under sommaren.

När vi var iväg till fjällen sist så lossnade det verkligen för båda barnen vilket var så himla kul, vi kunde åka tillsammans på ett helt annat sätt. Kikat en del på Ramundberget, hört så otroligt mycket gott om dem, en familjär stämning och inte alls dessa folkmassor som det är på andra skidorter. Vilket är helt underbart, maten ska vara helt gudomlig är ett annat rykte. Själv blev jag otroligt intresserad av att läsa om att det fanns fjäll spa, hur skönt låter inte det efter en dag i backen.

Det bästa av två världar!
Det finns även en pool, barnen skulle hoppa av gädje.

Under V.44, alltså på höstlovet finns möjlighet till en resa där Johanna Westman och Ann Söderlund finns på plats, Halloween bus utlovas, det känns som en skidresa med barnen i fokus där de bland annat får baka efterrätt för att sedan bjuda föräldrarna på. En semester helt i min smak, barnen i fokus – precis som det ska vara. Vilka minnet de får!

ramundberget

 

skidsemester med familjen

 

ramunderberget
Bilder lånade från Ramunderberget

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.