Sarianne

Härlig söndag

Idag har jag gjort absolut ingenting, hur skönt som helst, jag brukar alltid ha en tendens att bli uttråkad annars, men idag var en sån där riktigt njutardag!

Vi låg kvar länge i sängen, kollade bilar på Blocket och jag hittade tre olika bilar som jag verkligen skulle kunna tänka mig, dock har vi inget bilköp i tankarna just nu utan båda rullar på bra som det är just nu. Bestämde oss för att kolla resor istället, mitt finger var otroligt sugen på att klicka mig vidare men min något mer förnuftiga man stoppade mig.

Förmiddagen körde vi på med städning av undervåningen, slappade i soffan. åkte iväg på Knatteskutt med Fröken J som önskade at det aldrig skulle ta slut, får se det som ett bra tecken. Hem och hann se det sista av fotbollsmatchen och somnade pladask i soffan. Storhandlade och badade barn för att sedan njuta av kvällstystnaden och det smattrande regnet. Mannen fick även lite målat på huset.

Planerade även att det är dags att sätta in en dörr till J:s rum och byta ut de övriga två på övervåningen så nästa projekt är i rullning, helt fantastiskt!

vit steghylla

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.