Sarianne

Nya smycken!

Den här semestern har jag internetshoppat mer än någonsin!

Smidigt tycker jag, allt finns och så enkelt att bara ta sig ner till Ica för att hämta hem sina nya skönheter. Det har blivit en hel del i inredningsväg, även kläder och jag slog även till och köpte smycken. Det är otroligt sällan jag köper just smycken, jag är lite kräsen där, det slutade med att jag hittade både ett halsband och två otroligt fina örhängen.

Ibland måste man unna sig!

Jag köpte bland annat det här halsbandet.

Smyckesträd

ärtlänk halsband

 

Som sagt fick det bli två par örhängen också, lyxade till det med ett par i rosa också, rosa får jag aldrig nog av. Det fanns väldigt mycket fint till barnen också som jag var sugen på, bland annat fina silversmycken, fastnade för flera halsband så de får väl helt enkelt få någon nästa gång istället.

Jag hittade också flera namnsmycken som jag gillade till dem, halsband med deras namn. Det älskade jag själv att få som liten då det var i princip omöjligt att hitta saker med mitt namn på, fint som present också. Personligt med ett smycke med namn på tycker jag, vill man ha en annan stil hittade jag även ID-brickor som passar till en fin present till brosonen.

Jag börjar snart med julshopping för att ha det klart i god tid innan jul, gillar sidor där man kan hitta presenter eller julklappar till flera personer på en och samma sida.

cubic zirconia

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.