Sarianne

Jag kan inte få nog!

Igår släpptes äntligen meandi kollektionen och jag har redan varit inne flera gånger och kikat. Funderar lite på om jag ska lägga in en beställning direkt eller om jag ska vänta till jag ska på klädparty i nästa vecka, om jag hinner. Stänger på jobbet den dagen och dessutom fick jag ytterligare en inbjudan i början på september så satsar nog på den träffen istället.

meandi hösten 2013
Bild lånad från Sojka

Planerar in en egen träff i oktober, tänker det blir mysigt med lite höstshopping, någon som vill komma så hojta till!

Under min senaste föräldraledighet sålda jag meandi kläder, för mig var det perfekt att kombinera med föräldrarledigheten samt att det gav en extra inkomst vilket alltid är välkommet.

Är du nyfiken på att veta mer om jobbet som säljare? Boka då in 29 augusti i kalendern då finns nämligen Meandi på plats i Stockholm för ett inspirerande lunchevent för nyfikna (blivande) säljare. För anmälan skicka ett mail till [email protected] senaste den 26/8.

Ytterligare några inspirationsbilder på ett par av mina must have!

Fröken J skulle fullkomligt älska dress princess, many rabbits tunic, rabbit in the pocket tunic.

dress princess many rabbits tunic

Kids coolest pants känns och ser så där underbart mysiga och snygga ut vilket jag tror skulle passa perfekt till Fröken E, samt yoga pants vilket kommer att bli ett tillskott i båda barnens garderob.

62 62

Jag själv då, typ allt men om jag måste välja bara ett par favoriter så blir det blouse with lace, blazer i gammelrosa, sweatshirt with butterfly, poncho.

62 62 62

Sen måste jag bara testa deras byxor, everyday yogapants känns som den självklara byxan för höstmyset framför brasan sen deras jeans sitter som en smäck på alla har jag fått höra, väl värt att testa!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.