Sarianne

Meandi höstkollektion 2013

Hej alla!

Har varit iväg på kickoff som Meandi har hållt i under för och eftermiddag, vi utvalda bloggvänner var välkomna ner för att delta. Innan kickoffen hade de utförsäljning av gamla plagg 50:-/plagg för barnkläder och 100:-/plagg för vuxenkläder. Galet billigt, jag kom rätt sent så mycket var utplockat men jag hittade ändå ett par plagg, ska försöka fota dem imorgon så ni får se.

Meandi släpper sin 19:e kollektion nu på onsdag, inför detta var säljare, coacher och även grundaren Susanne på plats för att visa upp: Meandi höstkollektion 2013.

Om jag säger så här, hurra ropen och naaaaaw ljuden som hördes över lokalen var många, jag förstår dem, det var en fantastisk kollektion.
Vuxenkläderna i den här kollektionen är to die for. Vi fick fota några av våra favoriter och lägga ut en liten sneakpeak till er läsare, jag vet att ni är många som väntar med spänning. Jag fick riktigt många favoriter bland vuxenplaggen men de bilderna sitter Sojka på så jag väljer att visa mina favoriter vad det gäller barnkläder istället. Så lägger jag in övriga bilder efter kollektionen släppt på  onsdag.

En av alla mina favoriter är den här underbara tunikan med kaniner på, en återkommande modell som vi haft flera gånger tidigare och de sitter alltid bra.

62

 

För första gången kommer gult i plysch, modell med ficka på magen och samma härliga kanin. Kärlek vid första ögonkastet, så ljuvlig i gult!

kaninklänning m

 

Haft en riktigt härlig dag, lyssnat på kunniga personer, själv fått stå på scen och berätta om bloggen inför 300 personer, ätit massa gott och träffat några av de andra utvalda bloggvännerna. Sojka som jag träffat förut, Gabriella tjejen med koll på det senaste inom trender och Jennifer som har bloggen Love & Respect.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.