Sarianne

Unnat mig lite nytt!

Fick hem lite kläder igår, har länge letat efter en skinnjacka men inte hittat något bra. Nu äntligen hittade jag en som jag gillade!


Märke: issue 13

Hittade även en blus i rosa i satin, gillar den verkligen. Lagom casual samtidigt som den kan användas till fest med lite accessoarer!
Jag har bjudit in ett par goda vänner i september för tjejfest helt enkelt, alldeles för länge sen sist vi sågs. Sen vi flyttade 20 mil ifrån Stockholm så ses vi inte lika ofta längre men det ska det bli ändring på nu. Ser verkligen fram emot det! Blir en blandning av folk, från mina Stockholmvänner till mina här i småstaden!


Märke: Savannah

Det blev en stickad tröja i färgen korall också, har verkligen fastnat för den färgen den här sommaren, fick ett nagellack i korall i min senaste Glossybox som jag tänkt testa till veckan. Den här tröjan går ner lite baktill. Snygg och perfekt att ta på sig sensommarkvällen.

Kul med lite nytt inför vår långweekend i Göteborg nästa vecka. Liseberg och skaldjur står på listan så får vi se hur vi förgyller resten av tiden. Jag kommer att vara med på Me&I´s kickoff inför deras säljstart den 14/8. Där kommer vi som är utvalda bloggvänner för Me&I få ta del av höstens kollektion. Så missa inte att hålla er uppdaterade om ni liksom jag fullkomligt älskar deras kläder! Eller passa på att boka in en me&i träff så får du klämma och känna direkt på kläderna. Jag brukar själv alltid få nya favoriter när jag ser kläderna live jämfört med när jag kiakr på nätet.


M
ärke Rut m.fl

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.