Sarianne

Glossybox juli 2013

En dag med spöregn så livar det upp med lite roligt i brevlådan!

Jag fick min Glossybox juli idag. Den är månaden höll jag mig ifrån alla bilder om vad den kunde tänkas innehålla så det blev en trevlig överraskning.

Min box innehöll:

– Goldwell Dualseses Color Extra Rich 60sec treatment
Precis vad jag behöver så här i sommartider, en återbyggande kur som ger nytt liv till håret. Det är väl aldrig så torrt som på sommaren! Så denna ser jag fram emot att testa, har inte hittat någon riktig favorit än.

– Kevin.Murphy Fresh.Hair
Ett torrschampoo med antioxidanter som ger volym. Jag hade en period förra sommaren jag körde med torrschampoo men sen kom jag ifrån det så blir spännande och se om jag gillar det denna gång.

– Beautybird Fly High Active Foot Gel
En svalkande och lugnande gel för varma, trötta och svullna sommarföttern. Krämer för just fötterna är något jag i princip aldrig köper själv så därför blev det ett plus med en produkt som jag vanligtvis inte unnar mig.

– Nails Inc Brook Street nail Polish
I färgen korall. Korall är en riktig sommarfärg, ser fram emot att testa denna.

Anatomicals You Need A Blooming Shower Gel
Härlig fräsch sommarrengöring med en söt och blommig doft. Doftar ljuvligt kan jag instämma, precis min smak på en doft!

Summan av första intrycket då: Är extra spänd på hårbehandlingen och gelen till fötterna. Torrschampoo känns inte riktigt som min grej, duschcremen doftar ljuvligt och nagellacket kommer jag definitivt att pröva!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. sarianne

      Jag har prenumererat i ett år nu och för det mesta känner jag mig nöjd även om det kommer en del som jag inte alls har användning för ibland, men till priset av 139:- kan jag inte alls klaga!

  1. Emma B

    Fick nästan samma förutom att jag fick en mascara istället för torrshampot, vilket jag är glad för också :) Annars var det väll lite bleh..