Sarianne

Nu kan du vinna härliga skönhetsprodukter!

Förra veckan skrev jag om ett par helt underbara rengöringspads, nu har du som läsare chansen att få hem ett eget set samt en härlig olivtvål.

Tävlingen hålls i samarbete med Imse Vimse som är ett företag med mottot att skapa en bättre framtid för världens barn. Redan från företagets start har de profilerat sig och sina produkter utefter omtanke om miljön och människor. Bomullen är ekologiskt odlad för att kunna erbjuda rena produkter. Målet är att produkterna även ska vara ÖkoTex-certifierade och att ImseVimse ska bli ISO certifierat. För dig som kund innebär det en garanti för produkter som tryggt kan bäras närmast huden.

Underbara värderingar om du frågar mig, fler borde tänka på vår miljö!

Imse Vimse låter nu en vinnare få hemlevererad ett 10-pack med rengöringspads samt en Vegatabilisk olivtvål.

 

Dessa två produkter är två av mina nya favoriter, jag älskar att hitta produkter som jag riktigt fastnar för. Det bästa är den lyxiga känslan jag får både under tiden och efter jag använder dessa pads, rekommenderas starkt!

Tävlingen då!

Vill du vinna ett sett med rengöringspads och en olivtvål så lämna en kommentar med dina favoriter på sommarbuffén! (Dryck, smårätter, frukt, ost, fisk, fågel m.m. Ordet är fritt).

Tävlingen avslutas 7/7 kl 21.00. Vinnaren meddelas i bloggen kort därefter så håll utkik!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Min sommarbuffé där ska det finnas hemmalagad potatissallad, feta ost sallad, grillat kött som kotletter, rökt fisk med tillhörande rom sås och en god pasta sallad med pesto och körsbärstomater!
    Till efterrätt en bärig cheescake! MUMMA!

  2. ingela25

    En sommarbuffe ska innehålla räkor, kräftor, grillat kött, grillad och potatis i olika former och grönsaker i olika former, ostar bröd och bär och till detta dricker jag gärna cider..

  3. Pärlan Bella

    Åhh jag som blev så sugen på dessa pads efter du bloggat om dem!!

    Vegetarian som jag är är mitt favoritupplägg:

    – Ett glas bubbel till välkomstdrink
    – Smått och plock med olika fräscha sallader + vitlöksbröd till förrätt
    – Till huvudrätt: grillad halloumi, majskolv, aubergine, vegetariska filéer, basilikapuckar, tomat, championer med en iskall Corona+lime till
    – Efterrätt: somrig jordgubbstårta och mitt favorit dessérvin köpt på Sicilien år 2011, äkta mandelvin enligt ett familjerecept

    Går hem varje gång :)

  4. Emma

    Hej!
    Mina favoriter är grön smörstekt sparris, grillad halloumiost, Västerbottenpaj och färskpotatis.
    Kräftor är en stor favorit när det är dags!

  5. Heidi Larsson

    Jag är med och tävlar! Man kan ju ha vad som helst på buffébordet men jag gillar att ha lite tema över buffén, ex italiensk buffé (Serranoskinkainlindade honungsmelonbitar ex) eller kanske franskt – eller varför inte svenskt! ;) Typ tunnbrödsrullar med lax och pepparrot. Tema is the shit! =)

  6. Marja-Liisa

    Skönt att vara med! Mina favoriter på sommarbuffén är jordgubbar med kall mjölk, sallad och grillad kyckling.

  7. lindaas75

    Hej, vilken rolig tävling! Jag är gärna med :)
    Min favoritbuffe´ är den klassiska Midsommarbuffe´n med sill, västerbottenpaj, matjesilltårta och så lilla nubben såklart avnjutes tillsammans i goda vänners lag.
    Gärna grillade marshmallows till dessert :)

  8. Desirée

    Mina favoriter på sommarbuffén är helt klart alla goda sallader och bär så som: jordgubbar, hallon, etc som serveras, det finns ett större utbud och i de flesta fallen så är det nyplockad, närodlat och dessutom riktigt smaskigt, pricken över i:et är när det även är ekologiskt så man vet att det är bra för omgivningen. Mina andra favoriter är färskpotatis som måste vara den godaste potatisen och ja! Det finns så himla mycket att välja på men jag ger mig så :)

  9. Erika

    Jag vill vara med!
    Till en sommarbuffé brukar jag baka ett brytbröd, gärna med lite extra fibrer i, och jag älskar om det finns lax! Annars är örtmarinerad kyckling ett måste.

  10. Matilda

    Hej! Tävlar :)

    Mina favoriter är god pastasallad, kall marinerad fläskfilé eller kyckling, någon paj, fräsch sallad, gott bröd och uppskuren frukt :) Älskar bufféer av alla de slag!

    Kram Matilda

  11. Paola

    Grillade morötter är ljuvliga! … upptäckte jag när jag inte hade andra grönsaker hemma att grilla. Nu är de ett stående inslag. Skär dem i tunna skivor på längden, grilla tills de blivit lite mjuka och och pensla med olivolja blandad med salt, peppar & pressad vitlök.

  12. Julia Engvall

    Ett måste är grillat kött, smält smör på köttet , bakpotatis, benärsås och en sommring sallad. Och ett kallt glad pepsi på de

  13. Lotta

    Jag är en pajälskare så olika sorters paj är ett måste. Både varma och kalla. Några olika sorters sallad är alltid gott och dressingar. Har man grillat kött är det kanongott med frukt till. Melon, ananas, mango, apelsin mmm.
    Rosévin är som gjort för sommarmaten, välkyld och serverad i fina glas.

  14. Veronica

    Klart jag vill vara med och tävla om ett set med rengöringspads och en olivtvål.
    I min sommarbuffé serveras det en sommarfrisk sallad gjord på blandad salladsblad, melon, gurka, tomat och till det serveras grillad kyckling, nybakad focaccia med soltorkade tomater och oliver i och till det serveras det en kall öl. Efter maten serveras det kex med olika dessertostar och jordgubbar och till det ett gott rosévin eller en kopp kaffe.