Sarianne

Tvättbara rengöringspads

Jag använder alltid rengöringspads när jag tvättar ansiktet på morgon och kväll. Allt för ofta är padsen slut och så kommer jag på mig varje kväll i flera dagar att jag har glömt att handla.
Jag hittade ett sett med tvättbara rengöringspads som jag blev väldigt nyfiken på. Fick hem dem förra veckan och nu använt dem både morgon och kväll i ett par dagar till sminkborttagning och ansiktsvatten. Det är en otroligt skön känsla att tvätta sig med de här, gillar det massor, känns dessutom mycket lyxigare att känna frotté mot huden är de vanliga engångsmodellerna. Materialet i de tvättbara är ekologisk bomullsfrotté. Mjuka och sköna!
De säljs i 10-pack och levereras i en påse som kan användas vid tvätt av dessa, på tvättrådet står det 60-90 grader. Jag har tvättat mina i både 40-60 grader och de blir väldigt rena och fräscha efter tvätt, de fortsätter att hålla sig mjuka och sköna även efter tvätt. Förutom att du sparar en slant i längden på att använda dessa gör du även en insats för miljön, det kriteriet har jag själv svårt att bortse ifrån.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.