Sarianne

Me&I

Jag var på ett Me&I party tidigare i våras och köpte på mig en del fint, det är nå mysigt över att shoppa i hemmiljö, fika med vänner och bara klämma och känna. Sen är alla säljare så himla duktiga också som visar matchningar som jag själv inte tänkt på och som blir nya favoriter. I våras fullkomligt föll jag pladask för pussgrodorna så fröken J fick både en Kissing frog in the pocket tunic och Kissing frog puffy top.

Just nu är det rea på flera av plaggen och jag är mer än sugen på att lätta lite på plånboken och köpa några av mina favoriter just nu.

En av de plagg jag verkligen gillade sist när jag var på träff var den här toppen till mig själv, Wings at back sweatshirt. Riktigt snygg skurning, diskret men med den lilla detaljen på ryggen med vingarna. Vårkollektionen föll mig för första gången i smaken gällande vuxenkläder, barnkläder har jag alltid älskat, både mönstret och kvalite´n. Färgglada kläder som mina barn gärna väljer på morgonen då de alltid väljer kläder själva. När jag själv sålde Me&I kläder 2008/2009 hade barnen nästan varje plagg ifrån kollektionen! Ett par vandrande reklampelare sa mina vänner!

Den här tunikan med flugsvampar gör mig på riktigt glad, älskar färgerna och fröken J skulle verkligen passa i färgerna. Flugsvampar på kläder har länge varit en favorit, happy mushrooms tunic hade jag valt att matcha med puffy terrypantsbyxor är något vi köper varje år, både den här modellen och tights med bra passform och framför allt lekvänliga.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.