Sarianne

Det kom hem ett paket!

Jag fick hem ett paket i veckan med alla de här godsakerna, produkterna kommer ifrån Yerbate.se.

Jag har fått hem ett löste: Taragüi 

Taragüi är en yerba utav högsta kvalité producerad utav Las Marias.Las Marias är Argentinas största Yerba mate tillverkare och är belägna i provinsen Corrientes, Taragüi betyder förövrigt just Corrientes på indianspråket Guaraní. Några av alla fördelar med Yerba mate är att den är rik på antioxidanter, vitaminer & mineraler  och är både fysiskt och psykiskt uppiggande.nTips: Prova att köra Taragüi yerba mate i kaffebryggaren, snabbt, smidigt och enkelt, det enda som behövs är kaffebryggare och vanligt kaffefilter.

Det var även en förpackning med: Dulce de Leche – orginal.

Dulce de leche kan beskrivas som en krämig kolasås, som passar till allt till exempel glassen, pannkakorna och fruksalladen. Jag och barnen testade denna idag på pannkakorna och det var fantastiskt gott en och annan sked har även råkat slinka ner direkt i mun.

Dulce de leche har sitt ursprung i Sydamerika där det är mycket uppskattat och äts över hela kontinenten.

I Argentina äts det nästan 120 miljoner kilo per år. Det finns en anledning till det…..
Har du aldrig smakat Dulce de leche innan så måste du verkligen testa.

Sist men absolut inte minst kom ett paket med 24 st Chokladalfajores och det är här ni bloggläsare kan börja läsa lite extra noga. En av er har nämligen chansen att vinna detta paket, de är fantastiskt goda! Håll utkik imorgon om du vill vara en av de som har chansen att vinna!

Våra alfajores består utav två kakor med ett lager utav krämig dulce de leche i mellan. Och med choklad överdrag.

Kul ”fakta” om Alfajores:
Leo Messi hävade i en tidningsintervju att anledningen till hans målfarlighet berodde på alfajores.
Som liten blev han nämligen lovad en alfajor för varje mål han gjorde. Så enligt Messi själv hade han bara en sak i huvudet när han gick ut på planen: Alfajores!

Vi kan inte garantera att du blir lika målfarlig som Messi bara för att du äter våra alfajores, men vi vågar lova att du kommer att älska alfajores.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.