Sarianne

Upplev sagolika Stockholm i bilder

Jag fick hem den här boken för en tid sedan, Upplev sagolika Stockholm i bilder. 

Fotografen Kenneth Österberg fotar Stockholm ur vackra vinklar och från staden till den vackra skärgården. Genom att sitta och bläddra i boken inser ajg hur vackertStockholm faktiskt är – dessutom kan det bota hemlängtan lite för mig nu när ja befinner mig i småstaden. En fin bok med vackra bilder oc för alla fotointresserade står det även vilken kamera och vilka inställningar som har använts vid de olika fotona finns i boken.

Följ med fotografen Kenneth Österberg på en fotografisk resa från Stockholms pulserande storstadsliv ut till den förtrollande vackra skärgården. Lagom till sommaren och turistanstormningen kommer en ny fotobok som en hyllning till staden vid havet och dess skärgård.

 

Stockholm har blivit allt mer intressant för turister de senaste åren. Ökningen av antalet utländska besökare i Sverige har varit obruten sedan cirka tio år tillbaka, och Stockholm toppar listan. Här kommer en bok som tar tillvara på detta – en fotobok där både Stockholm och dess unika skärgård presenteras i bilder och text på de vanligaste turistspråken – svenska, engelska, tyska och ryska.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.