Sarianne

Något vi inte klarar oss utan!

Kommande växling av väder rådar, har hört att det är fullt solksen medan vi är uppe i fjällen och njuter av väderomväxlingar, blåsigt och snö, dessto mer att se fram emot när vi väl kommer hem. Inför varje vår har vi ett par saker som vi investerar i till barnen, fröken J får alltid ett par galonvantar som tål slasken samt en vindfleece. Jag har prövat ett par olika vindfleecar men återkommer alltid till dem på Polarn och Pyret.

De håller bra, finns alltid härliga färger att välja mellan, dessutom kan den under en viss årstid användas som jacka. Vi använder den vi har hemma mycket när vi åker bil längre resor också. Plagget sitter löst vilket gör att hon kan röra sig fritt vilket jag tycker är en av de viktigaste aspekterna på ett bra ytterplagg.

Även vantarna sitter kvar på handen, vilket annars är ett svårt kriterier att uppfylla bland andra galonvantar vi har prövat.

Den här medellem på Vantar är toppen tycker jag, priset ligger på 149:-

 

Ryggsäck 299:-
Fröken J fick en POP ryggsäck i födelsedagspresent när hon var yngre, den hänger fortfarande med. Jag tycker att det är svårt att hitta en bra ryggsäck som sitter kvar på ryggen och är lagom i storlek för de allra minsta barnen i förskoleåldern. Den här kan jag verkligen rekommendera helhjärtat, trots att det är en mindre modell så får det plats med en hel del i den, ett par ombyten som behövs till förskolan och/eller utflyktsmatsäcken.

Fleece som står emot vind, varm och skön på ett helt annat sätt än ”vanlig” fleece. Ett plagg som alltid finns hemma hos oss, oavsett årstid. Under overallen när det är som allra kallast, perfekt under regnjackan och på sommaren som vilket jacka som helst. Lätt att tvätta och blir heller inte noppig på samma sätt som andra fleecejackor. 499:-

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ♥ Sojka ♥

    Jätte bra priser tycker jag! :) Jag förstår inte varför vissa klagar på att det är dyrt. Visst vissa grejer kanske är dyrare men vissa tycker jag inte skiljer sig från andra märken. :)
    kram

    1. sarianne

      Absolut, tycker också att priserna är bra, kikar man runt bland kläder av samma kvalité så känns det likvärdigt. kram