Sarianne

Tävla om böcker

Är du sugen på nya barnböcker?

Passa då på att tävla om dessa Mamma vill inte gå till dagis och Svea tvättar. 

Min femåring gillade både böckerna, väldigt mycket, Svea tvättar är det lite mindre text i men det finns massor att prata kring i boken.

Jag lottar ut tre exemplar av Mamma vill inte gå till dagis och ett exemplar av Svea tvättar. Tävlingen avslutas torsdagen den 4 april kl 21.00. Vinnaren presenteras i bloggen så missa inte att kika in om du vinner, vinnaren mailar mig på [email protected]

För att tävla:

  1. Lämna en kommentar där du uppger vilken av böckerna du helst vill vinna!
  2. Svara på frågan: Vem är författaren till Svea tvättar?

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lisette bäcksro

    jag är gärna med och tävlar om ”mamma vill inte gå till dagis”. vi har ofta tvärtom här.. sonen vill inte gå och sen när man ska hämta så vill han inte hem!? =)

    författarna heter linda palm och jessica lindholm

    =)

  2. Amanda

    Författaren heter Linda Palm.
    Jag skulle helst vilja vinna mamma vill inte gå till dagis, för min systerdotter brukar vara styrig när det gäller dagis, så skulle vilja läsa den för henne….

  3. Dess

    Jag skulle vilja vinna: ”Mamma vill inte gå till dagis”, men jag skulle bli glad för vilken som, vinner jag en av böckerna så kommer min systerson få denna till hans födeseldag nu i April :)
    Författaren heter: Linda Palm

  4. Heidi Larsson

    Jag skulle vilja vinna båda böckerna! Men måste jag välja så är det nog ”Mamma vill inte gå till dagis” som lockar mest
    Författaren till ”Svea Tvättar” heter: Linda Palm

  5. Christina Frisberg

    Författarinnan heter Linda Palm, och jag tror att bägge böckerna är jätte roliga, men Svea boken säger jag för att min farmor hette Svea, jag skickar så mycket böcker jag kan till mitt minsta lilla barnbarn Matias som bor i Madrid så att han får höra det Svenska språket så mycket som möjligt, så att han på ett naturligt sätt lär sig svenska.

  6. Christine Carlström

    Hej, jag skulle gärna vilja vinna ”Mamma vill inte gå till dagis”.
    Svaret på din fråga är: Linda Palm

  7. Isabel Blomqvist

    Hej
    Jag vill vinna Mamma vill inte gå till dagis. jag läste den och vill ge bort den till min gudson. Han ser ut som Kingen och jag vet att han kommer älska boken lika mycket som jag.
    Svea tvättar är skriven av Linda Palm.
    Hälsar Isabel

  8. Minna

    Jag önskar mig ”Mamma vill inte gå till dagis” – har hemsk vånda inför slutet på föräldraledigheten….. :) ”Svea tvättar” är skriven av Linda Palm.

  9. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna boken Mamma vill inte gå till dagis till min dotter. Tror hon skulle gilla den väldigt mycket.

    Kram Sanna

  10. Mara

    Svea Tvättar vill jag vinna!!! Ska försöka å få Jamie att gilla tvättning lika mycket som mamma :) Författaren är Linda Palm.

  11. Matilda Pettersson

    Hej! Tävlar gärna :)
    Svar: Linda Palm

    Bägge verkar roliga men tror att ”Svea tvättar” skulle passa allra bäst eftersom min lilla kille är i precis den där åldern nu och troligtvis kommer känna igen sig mycket i den!

    Håller tummarna för vinst! Kram Matilda

  12. Jenny

    Hejsan. Om jag nu skulle få turen på min sida och vinna så skulle jag välja boken Svea tvättar. Verkar vara en mycket rolig bok :) Tror min son skulle uppsaktta den boken .