Sarianne

Sista om bloggminglet

Här kommer en sista uppdatering (tror jag) om bloggminglet. Befinner mig återigen på veckans första dag, måndag, en av mina favoritdagar nu för tiden faktiskt.

Tänkte börja med att visa er en bild på all mat som vi hann få i oss under 24 timmar, lunch, fikabuffé, middag och frukostbuffé. Frukostbuffén och lunchen var mina favoriter.

Bland utställarna var mina favoriter dessa trunki resväskor för barn, Oskar och Ellen som alltid har mycket fint, skor från Crocs i alla möjliga färger och former – stövlarna var en klar favorit. Sen fanns även Nordic Cooker på plats.

 

På eftermiddagen var vi nere vid badet och kollade läget, mina kära resekamrater hade inte tagit med sig bikini så struntade i att bada jag med, men skönt att bara sitta nere på relaxen och koppla av en stund. Hade önskat att det fanns fler av de sköna ”liggstolarna” för extra avslappning. Annars tyckte jag att badavdelningen bjöd på något för alla, relax och sen lite roligare bad med ström för barnen. Helt klart värt ett besök med familjen inom kort. Fanns även lekrum och bio såg jag som hastigast när jag gick förbi.

Kvällen bjöd som sagt på middag, fotografering och dans, vi blev inte så långdragna utan hoppade i kojs strax efter ett, sov gott och vaknade redan vid 7, frukostbuffé med andra ord som höll måttet!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.