Sarianne

Märkpenna

Genom åren har jag hunnit testa på en del olika märkpennor, gillar själv märkpennor bäst, går snabbast samt att jag är för lat för att hålla på och stryka fast lappar.

Av en slump kom jag i kontakt med en märkpenna från Babyshop, den är verkligen den bästa jag testat. kriterierna för en bra märkpenna är inte så många utan tjockleken på pennan är för mig det viktigaste. Många märkpennor är för tjocka vilket gör att texten som skrivs flyter samman och märklapparna som finns i kläderna ofta små. Den här märkpenna är tunn. Kan även rekommendera den märkpenna som finns att köpa på Polarn och Pyret.


Bild lånad från babyshop.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ♥ Sojka ♥

    Oj vad bra det låter! :D Den måste jag skaffa! Bra tips!

    Vad bra med en mamma som syr! :) Fast Isak behöver inte vara rädd om några om sina kläder oavsett om det är kvalite eller inte. Barn ska få vara barn oavsett vilka kläder dem har på tycker jag. Så där gör det inte så mycket för mig. Men man behöver inte heller lägga en förmögenhet bara för att det är kvalite. :)

    Kramen!

    1. sarianne

      Tycker inte heller att barn ska behöva vara rädd om sina kläder, utan ofta handlar det snarare om att det är en åsikt som vuxna bär