Sarianne

Som lovat

Som lovat kommer det även att bli lite glimtar ifrån Segerstenska livet, vet att det faller sig väldigt intressant för några av er!

Fröken E drog lite spontant iväg på disco igår kväll och föräldrarna i hemmet föll ner framför tv:n med det obligatoriska fredagsgodiset och kikade på Gladiatorerna. Den lilla damen i huset somnade kort där efter och de vuxna satt vakna i väntan på att stor dottern skulle komma hem, vilket hon gjorde tillsammans med en övernattningsgäst.

Sovmorgon bjöds det på också! En bra start på helgen med andra ord…

Lördagen började väldigt effektiv med listor på saker som behöver göras i olika rum med Arga Snickarn Style där jag till och med gjorde en tidsberäkning. En sak bockades av på listan idag, sen prioriterades häng i soffan och middagslur. Sista helgdagen imorgon då innan en fortsatt jobbvecka innebär att försöka fånga dagen, komma ur mysbrallorna och ta en tripp till småstaden intill, skridskoåkning, mannen snackar något om ny tv och planera och styra upp inför kommande veckan.

Innan jag tar kväll ska diverse presenter beställas till lillfröken som inom snart framtid fyller hela fem år och skriva önskelista till mig själv som fyller något mer än fem!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.