Sarianne

Parfym för henne

Parelle.se fick jag upp ögonen för under senaste We R Family eventet. Jag gillar bra saker, nya tips och få lite av nya favoriter. Jag har redan spenderat en hel del tid på deras sida, skrivit önskelista till tomten. Under minglet hade Parelle ett bord med några av sina parfymer som de hade delat upp i olika grupper. Jättesmart idé för att se vilka mer parfymer som passar in inom den grupp man vet eller tror sig tillhöra. Se doftfamiljerna under fliken Parfym för Henne och Dofttyp på siten

Följande doftfamiljer finns:

·      Blommig 

·      Elegant & aromatisk

·      Frisk/citrus

·      Fruktig 

·      Grön & lätt

·      Kryddigt & orientalisk 

·      Varm & sensuell

Jag tänker att jag helt klart tillhör familjen blommig. När jag klickar upp den familjen så är det först jag ser min absolut favorit som jag har gått och smygdoftat på i flera månader. Viktor o Rolf flowerbomd. 

Andra parfymer som också ingår i den blommiga familjen är:

Vi på Parelle firar 50 år med att lansera Sveriges första riktiga nätbutik för skönhetsälskare.  Utgångspunkten är personlig skönhetstrådgivning, en känsla av att bläddra i ett skönhetsmagasin, chansen att få massor av skönhetsråd och erbjudanden.  Vi vill skapa en helt ny typ av shoppingupplevelse som med hjälp av nya tekniska lösningar möjliggör mer avancerade sökningar på produkter. Till exempel, prova att söka på kaffe, mint eller fest och du kommer att bli förvånad!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ♥ Sojka ♥

    Mm parfym! :) Ja det är något jag inte kan använda just nu iaf. :) Längtar tills jag kan använda och njuta av det. Nu får jag mest huvudvärk.
    sv: Ja du min mage växer så det knakar nu! ;) Kramen!