Sarianne

10% rabatt inför julen

Jag är en riktig online julshoppare, tycker det är så himla skönt att i lugn och ro sitta och välja ut vem som ska få vad utan stress och irriterade människor som förväntar sig att vara själva i stan. Smidigt att istället bara klicka, betala direkt och sen få sakerna hemskickade.

Babyland, är ett av många företag där du hittar det mesta för barnen. Vill du passa på att julshoppa och och dessutom få 10% på ditt köp så klickar du här. Babyland har dessutom alltid fri frakt vilket är ett extra stort plus.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Patrik

    Hej!

    Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. http://www.24dagar.se är vår adress.

    Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

    (Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs ’Jul i Kapernaum’.)

    Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

    Ha det fint! :)