Sarianne

We R Family

Den här helgen har varit en av de bättre på länge, jag och kidsen begav oss iväg på lördag morgon och väl i huvudstaden mötte då olika barnvakter upp, de skickades iväg åt olika håll och jag tog siktet mot Café opera där Loppi.se höll ytterligare ett We R Family eventet: Food & Lifestyle.

Konferencier var Johanna Westman som gjorde ett väldigt bra jobb och gav ett trevligt intryck. Hon delade även ut sin helt nya bok December: Från adventspyssel till nyårspartaj, som jag längtar efter att börja bläddra i den såg så otroligt fin ut!

Tjejerna från Ramundberget när jag kikar in på deras hemsida ser det helt ljuvligt ut, bilder med den mest fantastiska snön och allt ser så där perfekt och familjärt ut vilket får mig ännu mer att längta inför vår kommande skidresa. De bjöd även på renchips som var hur goda som helst.

Därefter fortsatte en man från Parelle att prata kring dofter och myter kring detta. De har nyligen öppnat en webbshop där jag spenderade en stor del av tågresan hem idag. Du kan även på deras sida göra ett dofttest där du svarar på några enkla frågor och när allt är klart får du förslag på parfymer som kan passa dig efter de önskemål du fyllt i. Hur bra som helst för en som sån mig, som aldrig kan bestämma sig utan går och doftar i ett halvår ungefär.

Vi fick även smaka på jättegott te från Tehuset Java tyvärr missade jag helt att köpa deras te då de fanns i hur fina burkar som helst, helt i min smak och skulle passa så bra hemma hos mig att de skulle få stå framme jämt. När jag kikade in på deras hemsida såg jag att det även går att köpa online så där kom lättnadens suck!

Fick lyssnade även till fyra stycken bloggare i bloggpanelen som summerade 2012, en trevligt inslag. Därefter blev det mingel bland utställarna där vi kunde passa på att kika lite extra. Micki var ett av företagen som var där och visade upp sin nya köksserie, deras nya spis med häll och flera roliga tillbehör. har spanat in deras pepparkakor på plåt innan och efter att jag känt och klämt lite så kommer det garanterat att inhandlas. Vi fick även deras muffins i form i goodiebagen som var otroligt populära här hemma. Vi hann även med att provspela Book of Spells. Spelet kommer framför allt fröken E här hemma att gilla!

Hela goodiebagen var som alltid när Loppi arrangerar otroligt generös och välfylld.
Där fanns bland annat våtservetter och olivolja från Änglamark, tidningen Allt i hemmet, vantar från Vossatassar, produkter från Barnängen, Fritt Flyt Junior, mathem, Vanish, Parelle hade skickat med nagellack från Essie (som fick svägerskan att gråta av avund och Lóccitane hand- & fotkräm). A-creme, Bamsetidning (perfekt underhållning för tågresan hem) och allt annat ser ni på bilden.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.