Sarianne

Tävling i samarbete med Mykids.se

 

I samarbete med Mykids.se tävlar jag nu ut en gympaväska/sportväska. Väskan passar till barn från 4år. Utöver väskan får du även välja ett valfritt namn som broderas direkt på väskan.

Färgen på väskan är lime. 

För att delta i tävlingen:

  1. Motivera varför du vill vinna denna produkt genom att lämna en kommentar till detta inlägg.
  2. Gilla Mykids.se på facebook .
  3. För extra pluspoäng blogga eller dela tävling på din facebooksida. 

Tävlingen pågår fram till 14/11 Kl 21.00 Vinnaren kommer att meddelas på bloggen senast dagen efter.
Vinnaren kommer att kontaktas via mail och leveranstiden på vinsten ligger på ca två veckor.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristin Johansson

    Wow, snygg! Jag skulle vilja vinna denna till Alvin. Han går på gympa varje söndag men har en reklampåse med sina saker i. Det skulle vara lite roligt att ha en broderad väska med hans namn, vet att han skulle bli otroligt stolt.
    Precis som de stora sportkillarna som har sitt namn på allt från kläder till väskor.

    Gillar på FB.

  2. SaraH

    Jag vill så gärna vinna den till min son som går i skolan. Jag vet inte hur många gympa påsar jag har köpt. Så den här skulle passa bra nu. Både till gympa och fotbollsträningen. Jag har gillar myskids på Facebook. Så hoppas på vinst nu:)

  3. Monia - mamma till Tuvalie

    Jag vill vinna för att ge till min systerson Viktor (7år). Han har sedan han knappt kunde gå, varit överaktiv och nu har han fått diagnosen ADHD. Han kan inte sitta still för en sekund och han kan ibland visa tendenser på aggressivitet.. Syrran har valt att sätta honom i en karategrupp med jämnåriga så att han kanske (förhoppningsvis) ska kunna göra av med lite energi, samt att den sporten ingiver stor respekt, och då menar jag inte att han ska gå runt och kräva respekt för att han tränar karate – jag menar att han lär sig respekt i sporten, får en helt annan koncentration samt troligen blir lite lugnare. Jag tror med på sånna metoder än att proppa dagens ungar fulla med piller som ska lugna dem! Det skulle vara en ära för mig att få överlämna en väska åt honom som han kan ha som träningsväska till karaten, och dessutom ha sitt alldeles egna namn på den :)

    Gillar på fb med namnet Monia Sundgren.

  4. Maria W

    1) Jag skulle så gärna vilja vinna den här sportväskan till min lilla dotter Lovisa! Hon är ett litet energiknippe som vill vara med på alla aktiviteter, tävlingar och liknande! Och alltid gör hon aktiviteterna med ett leende på läpparna och kör enligt mottot ”det är viktigast att man har roligt”! Det vill jag uppmuntra och skulle därför vilja ge henne den här :)
    2) Har gillat på FB!

  5. Annica

    Jag har börjat gå till gym eller ska göra det snart iaf men känner inte motivation eftersom jag går runt med en stor gammal väska som är halvtrasig och kollade på en ny väska men såg att de är allt för dyra så jag får väl fortsätta gå såhär om jag inte vinner denna ;D

    Gillar på fb, Annica Nilsson.

  6. Annica L

    Skulle vilja vinna den till dottern Saga då skulle det inte vara något problem för henne att hitta sin gympa påse i skolan.

  7. Ann-Charlotte

    Vi har relativt nyligen bestämt att vi ska bli föräldrar, adoptivbarn som vi redan har bestämt kommer heta Smilla. Vi längtar så, när vi hämtar henne hem til oss, äntligen, skulle det vara fantastiskt med en väska med hennes namn på.

  8. Sofia

    Perfekt julklapp för mig som student att kunna ge till något av mina syskonbarn. Skulle vara roligt att kunna ge något annat än det där obligatoriska målarblocket som de har fått de senaste två åren.

  9. ingela25

    Jag skulle vilja vinna denna väska, det skulle stå Martin på den och han skulle få ha den till bolleken och till hösten blir det till gymnastiken.

  10. Sara A

    ja jag vill vinna denna väska skulle passa perfecket till våra picknickar, vill ha namn Zamuel hoppas turen är med oss

  11. Jenny

    Hej! Om jag fick turen att vinna en väska så skulle jag vilja att det stod Hedda på den. Hon är så väsktokig som sin mor :)

  12. Kerstin

    jag skulle vilja vinna en väska till mig själv att packa mina gympakläder i när jag går på barngympan som ledare varje söndag. På väskan skulle jag vilja att det stod gympafröken

  13. Ewa J

    Cassandra skulle jag vilja ha en väska att ge till min fosterdotter. Jag har en känsla av att de inte kan unna sig så mycket och själv har jag inte världens bästa ekonomi men med kärlek kommer man långt. Delar på fb

  14. Gunilla

    jag skulle så gärna villa vinna den fina sportväskan till min lilla cornelia så har nåt att packa i när hon ska hälsa på oss i k-ängen heja MYKIDS (delat på fb)