Sarianne

Dagens galapremiär

Vilken underbar film vi såg idag, jag är rätt svårtflirtad gällande tecknat men tyckte den här filmen var helt magisk. Filmen heter Tingeling – Vingarnas hemlighet. Fröken E fullkomligt älskade Tingeling när hon var mindre så hon gillade filmen extra mycket, den gick även hem hos lillasyster. Vid ingången delades dryck ut och vid alla säten låg en påse med chips så en hel del chips blev det till filmen, gott!

Innan bion började var det lite aktiviteter för barnen, ansiktsmålning (som vi inte hann med) och pyssel. Där uppe träffade jag även Camilla vilket var superkul då vi den här gången hann prata lite mer än sist på mässan.

Barnen pysslade med Playmais byggbitar av majs, ett super enkelt material att jobba med som båda barnen tyckte var jätteroligt dessutom helt giftfria och klimatsmart av majsstärkelse från EkoLeko. Kommer garanterat at köpa hem detta till barnen.

Tack till Mgroup Pr & Event för den härliga inbjudan. Efter filmen fick barnen även en varsin goodiebag vilket de såklart tyckte var jätte spännande. Flux var en av sakerna som låg i, fröken E använder alltid Flux här hemma så hon blev superglad. Fröken J gillade två pysselpapper mest där man kunde färglägga Tingeling, hon är inne i en riktig färgläggar period just nu. Varsin reflex fanns också tillhörande de nappar som låg i påsen, ifrån Lundmyr på reflexen stod det Gullunge vilket de såklart älskade. Själv gillade jag det presentkort som låg i från Caseapp.se med erbjudande på egendesignat iphone skal.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.