Sarianne

Grön lyx dag 1

Anländer på fredagen till Hotell Kulturhuset Ytterjärna. Tidigare under hösten vann jag en tävling av företaget GlossyBox om en grön lyx helg. I vinsten stod en spahelg men från Weleda som höll i helgen blev jag ganska snabbt införstådd med att det inte var en klassisk spahelg utan att titeln på helgen var Grön lyx. Hade inga direkta förväntningar på helgen eller vad den skulle innebära så jag tog med mig svägerskan och lite packning och flyttade in i vår svit på hotellet.

Schemat för fredagen såg ut enligt följande:

Fredag
16.00 Checka in
16.45 Välkomstträff med juicedrink och genomgång av helgen
18.00 Avslappningsyoga på stora scenen med Anneli Klasson, yogainstruktör
19.00 Middag på Robygge Restaurang
20.00 Information om Ytterjärna samt föredrag om Ekolådan
20.15 Hemmaspa med Lisen Sundgren, Örtterapeut och homeopat

Vi kom 45 minuter för tidigt men det var inga problem att få checka in redan då, jätte trevlig personal i receptionen och vi blev vänligt bemötta av personalen från Weleda. Vi fick en fantastiskt god juice ifrån Saltå kvarn och en goodiebag med produkter ifrån Weleda. Avslappningsyogan var helt fantastisk, har testat yoga förut och tyckte inte alls om det då det mest innehöll en massa konstiga ställningar men avslappningsyogan vi fick möjlighet att gå på var helt underbar. Det var mer inriktad på andning och stretch liknande övningar och i slutet somnade jag till.

 

Därefter böt vi snabbt om och på med middagskläder. Vrålhungriga gav vi oss iväg mot restaurangen och förväntade oss något riktigt smaskigt. När vi kom in möttes vi av en stor kastrull med en soppa i. Jag som i vanliga fall fullkomligt älskar soppa, fullkomligt hatade denna soppa. Stark ord, men det serverades en buljong soppa med ett par morotsstavar i (något mer var det i men minnet sviker). Vi var nästan hungrigare efter att ha ätit ”soppan” än innan. Var inte helt införstådd med att denna helgen skulle gå i vegetariskt tema. Vegetariskt är absolut inget jag har emot om maten smakar som något man har ätit innan, men jag kan säga så här, var konstant hungrig hela helgen. Mer om det kommer i inlägg Grön Lyx dag två.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.