Sarianne

Regnvantar

Regnvantar, hur bra som helst och praktiskt! Innan vi köpte regnvantar blev finger/tumvantarna blöta direkt, fingrarna blev kalla och vem tycker om att vara ute när man börjar frysa? Dessutom gick det åt flera par, byta när de blev blöta (vilket ofta tar någon sekund) sen ska de hinna torka också innan nästa utevistelse. Satsa på ett par regnvantar istället och slipp all torkning av vantar och frusna barnfingrar.

Regnvantar finns som det mesta i flera olika prisklasser, jag har testat flera olika märken. Jag kan inte påstå att jag märkt någon märkbar skillnad mellan de billigare och de dyrare regnvantarna. Jag skulle verkligen rekommendera ett par fodrade regnvantar!

Lindex har bra kvalité på sina regnvantar tycker jag och priset ligger på 99:- Dessa finns i färgerna blå, svart och rosa.

  

Andra märken på regnvantar som vi har testat som jag kan rekommendera är: Polarn & Pyret, Didriksons och Abeko. Har köpt utan band runt handleden någon gång och det var inte alls bra, de åkte av så satsa på ett par med band, vilket nästan alla har.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.