Sarianne

Redo för hösten

Hösten närmar sig med stormsteg, bra och funktionella ytterkläder till barnen för höstens lek kan vara en hel djungel. Av egen erfarenhet lägger jag gärna ett par kronor extra för att få ett par ordentliga kläder som jag vet håller både kyla, väta och lek.

Det finns kläder i alla prisklasser så där avgör man ju helt själv vad man tycker är rimligt att lägga. Har man syskon som kommer ärva av varandra kan det vara värt att satsa på ordentliga kläder redan från början som kommer att hålla till fler i syskonskara.

Bra höstkläder tycker jag är en skaljacka, en fleecejacka gärna en vindfleece samt ett par överdragsbyxor. Vi har under många år använt oss av Polarn & Pyrets ytterkläder, har alltid varit nöjda med dem. Om jag bestämmer mig för det märket försöker jag att hitta något eller några av delarna begagnade för att komma ner i kostnad. Loppi.se är en sajt som ofta har bra märkeskläder på sin sida där du kan göra fynd!


Bilder från PoP

1. Skaljacka barn 799:-
2. Vinfleecejacka 499:-
3. Skalbyxor 599:-

Skaljacka:
– Skaljacka i vind- och vattentätt material med helt tejpade sömmar
– Slitstarkt material med bra andningsförmåga
– Unik Polarn o Pyret knapplösning på insidan för att kunna fästa ihop jackan med en lager två produkt t.ex.,  fleecejackan.

Vindfleecejacka:
Vindtät och vattenavvisande fleecejacka i ett mjukt material som andas, värmer och inte noppar. Jackan har 3M reflexer och randiga reflexdragare på blixtlåsen. Kantbanden och blixtlåsen är i kontrastfärg. Tumgrepp vid ärmslut och liten ståkrage i halsen. Kan även användas som ett alternativ till en tjockare tröja.

Skalbyxor
– Smidig och stark överdragsbyxa i vind- och vattentäta material
– Helt tejpade sömmar
– Materialet är slitstarkt och har mycket god andningsförmåga

 

Everest hittar du på Stadium och de har också väldigt bra ytterkläder till barn som vi också varit nöjda med. Plaggen är prisvärda.
Deras överdragsbyxor brukar ligga från 199:- och jackorna runt 399:- Jag har sett flera höstjackor på Stadium på rean just nu då låg priset på 199:- så synda fynda är mitt tips om du vill ha riktigt bra höstkläder till ett riktigt bra pris!

 

 

Bild från Stadium.se

vad tycker du är viktigt att tänka på vid köp av höstkläder till barnen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.