Sarianne

Varför lägga pengar på dyra leksaker?

Leksaker är i många fall dyrt, riktigt dyrt!
Jag försöker i möjligaste mån att försöka hitta samma sak fast begagnat, ibland har man lyckan med sig och sparar in någon hundralapp och medan man andra gånger snällt får punga ut de där slantarna. Jag ser ofta att jag ”tjänar” pengar när jag shoppar samma sak fast begagnad, vilket andra i familjen har svårt att hålla med om.

Den här veckan tipsar jag om fynd ifrån Loppi´s köp och säljsida.

Den här kassapparaten från Fischer Price kostar ca 279:- ute i butikerna och annonseras på Loppi till priset av 75:-
Vips, så ”tjänade”/sparade du in 205:-

Lära gå bilar är något som de flesta barn brukar tycka är väldigt kul och som kan följa med upp i åldern ett tag. Det finns mängder av modeller och märken. Blixten McQueen är hos många en favorit. Denna modell har jag hittat på nätet för 629:- den annonseras ut för 200:-. Mellanskillnaden är hela 429kr, skapligt om du frågar mig!

En annan leksak som varit populär hemma hos oss är Fischer Price puppyn. Priset för denna ligger på runt 449:- och här kan du köpa den för 200:-.
249:- som du kan göra något roligare för med andra ord!

Det här är bara några exempel på hur mycket pengar du och din familj kan spara genom att kika efter samma leksak på nätet/loppis istället.

Brukar du köpa begagnade leksaker till barnen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. becks

    Bra tips :) Jag spanar alltid efter leksaker till kidsen när jag e på loppis. Ibland har man turen och hittar en massa kul saker! För nya leksaker känns verkligen som bortkastade pengar.

    1. sarianne

      Aspekten att de har en förmåga att tröttna på saker rätt fort ändå finns ju också, känns mer ok att de tröttnar när man spenderat en hundring än 500.