Sarianne

Fynd från topp till tå

Som många säkert redan vet, älskar jag att fynda begagnat. Det har blivit som en hobby, jag kollar ofta runt bland olika sidor.

Fördelarna med att handla begagnat är verkligen hur många som helst. De första åren växer de ur sakerna ibland efter bara någon vecka/månad vilket är otroligt med slöseri på pengar att hela tiden köpa nytt. jag började handla begagnat när fröken E föddes, eller egentligen under tiden jag var gravid. Sen fortsatte det och när jag ska köpa nytt kollar jag alltid av om jag kan hitta samma sak begagnad och på det sättet spara en massa pengar.

Ofta hittar jag det! Ibland kräver det lite is i magen för att vänta in det perfekta fyndet.
Barnkläder och barnprylar som cyklar, leksaker, skridskor m.m är några av de favoritsaker som ofta hamnar hemma hos oss. Jag har märkt att framför allt med Fröken J så går det åt en hel del ombytet då hon inte riktigt är den försiktiga typen. Hon ramlar gärna och slår sönder några par byxor i månaden och när jag vet att jag fyndat dem för 10-30kr paret svider det inte lika mycket.

 

Idag när vi begav oss iväg till familjepicknicken var barnen dressade från topp till tå i secondhand och andra fynd.
Fröken J:s outfit: Jumpsuit fyndad på Loppis 20:-, skorna hittade jag på rean för 30:- kitty solglasögon hittade jag i helgen på en loppis för ynka 5kr.
Fröken E: Linne & Shorts fyndat för 40:-, väskan hittade hon själv på loppis när hon var där för att sälja, solglasögonen (lånade) och skorna släkfynd (dvs gratis).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.