Sarianne

Gormorgon + vinnare av ombytet!

Fick pröva på rollen som tre barns mor imorse. Elin hade mig sen en kompis igår som sen sov över. Konstaterar att de var världens enklaste jobb, till att börja med somnade de alla tre igår i bilen på vägen hem så det var bara att lägga dem i varsin säng när vi kom hem. ALLA sov hela natten (vilket brukar vara väldigt ovanligt här hemma), de vaknade innan jag hann viska godmorgon och var påklädda inom loppet av fem minuter. Kammade sig, borstade tänderna och var redo att åka till skolan långt innan stress-alarmet behövde gå igång.

Undrar om de skulle gå lika smidigt om alla tre var mina, tror fröken T kan komma och hälsa på fler gånger för dessa morgnar välkomnar jag med öppna armar.

En annan sak jag noterat är att Elin lämnat sin ”vägra-vara-med på-bild-period” bakom sig och vill nu mera vara med på bild jämt, härligt tycker mamman!

   

 

Passar även på att gratulera Anna Karlsson som blev vinnare av ”ombytet” som jag har tävlat ut i samarbete med Fröken Smart du har ett mail ifrån mig i inkorgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.