Sarianne

Helg med landet och loppis

Helgen har gått fort! Precis som alltid, vi har spenderat 24 timmar på landet med bastubad och korvgrillning framför brasan. Elin blev bjuden på kalas så vi var inne i Gnesta och försökte hitta presenter. Det var verkligen inte lätt att hitta något till en 10-årig kille. Tjejer har jag full koll på men vi fick gå länge och väl innan hon hittade något som passade.

Vi hittade även en liten charmig butik fullproppad med bråte bland annat väldigt mycket antikt. Inget ställe som lämpade sig för en klåfingrig 4åring så besöket blev väldigt kort. Planerar dock ett återbesök inom kort. Idag var det loppis nere i sporthallen, otroligt mycket folk och återigen en 4åring som ville hålla sin moder sällskap. Hon var dock inte lika sugen på fynd som mamman utan tjatade om vad bullarna kostade. Vi gick därifrån tomhänta!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Muzammil

    malin skriver:Hej Maggan!Jag vet inte var du bor, men jag kan aulosbt rekommendera min ne4ringsterapeut, som finns i Gbg-omre5det. Om du mailar se5 har de namnet. Men det finns ju massor av duktiga ne4ringsterapeuter och det e4r ne5got jag verkligen rekommenderar dig att gf6ra, de5 fe5r man en individuell bedf6mning av hela kroppen, me5nga delar som le4karke5ren tyve4rr inte ke4nner till hur de fungerar, konstigt nog .Ett tips ff6r att se om du har problem med binjurarna e4r att me4ta temperaturen morgon och kve4ll e4r den le4gre pe5 kve4llen e4n pe5 morgonen e4r det ett tydligt tecken pe5 binjuretrf6tthet. Den bf6r i friska fall vara ca en halv grad hf6gre pe5 kve4llen. Lycka till!Mvh Malin